Sarp sınır kapısından girdiğinde Türk vatandaşı olduğun için girişte 150 tl yurtdışı harç pulu ödüyorsun ufak bir kağıt bilgilerini dolduruyorsun ,hocam gümrükte herhangi bir sıkıntı oldu mu, size ne kadara geldi, tax free kuyruğunda çok beklediniz mi? bilgi verirseniz sevinirim. dijital versiyon düşünüyorum duruma göre diskli de olabilir cfi kodu 12 aşağısı modelleri var mı danışmana mı söylememiz gerekiyor, ürünleri deneme imkanınız oldu mu?
Fiyatları bilmiyorum internet üzerinden bakabilirsiniz ama Türkiye’ye göre çok ucuzdur alma imkanınız varsa yurtdışından ps5 alın ve cfi kodu tam olarak şöyle cfi kodu 12 ile başlıyorsa en yeni ps5 sürümüdür yani ps5 alacaksanız cfi kodu 12 ile başlamasına dikkat edin. Kutunun üstünde cfi kodu yazıyor zaten.Ben de böyle bişey düşünüyordum arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz Fiyatlar nasıldır nelere dikkat etmem lazım cfi kodu nedir![]()
hocam gümrükte herhangi bir sıkıntı oldu mu, size ne kadara geldi, tax free kuyruğunda çok beklediniz mi? bilgi verirseniz sevinirim. dijital versiyon düşünüyorum duruma göre diskli de olabilir cfi kodu 12 aşağısı modelleri var mı danışmana mı söylememiz gerekiyor, ürünleri deneme imkanınız oldu mu?aldım daha yeni mantıklı , cfi kodu 12
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Batumla ilgili soruların varsa yardımcı ollabilirim
Sarp sınır kapısından girdiğinde Türk vatandaşı olduğun için girişte 150 tl yurtdışı harç pulu ödüyorsun ufak bir kağıt bilgilerini dolduruyorsun ,hocam gümrükte herhangi bir sıkıntı oldu mu, size ne kadara geldi, tax free kuyruğunda çok beklediniz mi? bilgi verirseniz sevinirim. dijital versiyon düşünüyorum duruma göre diskli de olabilir cfi kodu 12 aşağısı modelleri var mı danışmana mı söylememiz gerekiyor, ürünleri deneme imkanınız oldu mu?
mantıklı hem gezersin hem alırsın hemde yanında ekstra kol yada aparat falan alırsınöncelikle merhaba 2-3 hafta içerisinde Gürcistan'dan ps5 almak için gitmeyi düşünüyoruz hala daha alınır mı, nelere dikakt edilmeli, cfi kodu kaç olmalı?
mantıklı hem gezersin hem alırsın hemde yanında ekstra kol yada aparat falan alırs
2. kol ve şarj istasyonu ile tax free ile 15 civarına geliyor epey bi uygun olduğunu düşünüyorummantıklı hem gezersin hem alırsın hemde yanında ekstra kol yada aparat falan alırsın
teşekkür ederim hocamaklına takılan soru olursa konudan ya da özelden ulaşa bilirsin .