batumdan ps5 almak mantılı mı?

Ratz0ne

80+
Reaksiyon skoru
0
öncelikle merhaba 2-3 hafta içerisinde Gürcistan'dan ps5 almak için gitmeyi düşünüyoruz hala daha alınır mı, nelere dikakt edilmeli, cfi kodu kaç olmalı?

En İyi Cevap
hocam gümrükte herhangi bir sıkıntı oldu mu, size ne kadara geldi, tax free kuyruğunda çok beklediniz mi? bilgi verirseniz sevinirim. dijital versiyon düşünüyorum duruma göre diskli de olabilir cfi kodu 12 aşağısı modelleri var mı danışmana mı söylememiz gerekiyor, ürünleri deneme imkanınız oldu mu?
Sarp sınır kapısından girdiğinde Türk vatandaşı olduğun için girişte 150 tl yurtdışı harç pulu ödüyorsun ufak bir kağıt bilgilerini dolduruyorsun ,

ben dijital versiyonu satın aldım 1,300 lari o zaman kuru ile 10,15 civarlarındaydı banka kartı ile ödeme yaptım 14,5k TL kesti tax free 1.400 tl geri ödeme aldım 13k ya denk geldi tax free kuyruğunda 1 saat civarı bekledim , cfi 12 aşağı modelleri var mı bilmiyorum bendeki cfi 12 di...
aldım daha yeni mantıklı , cfi kodu 12
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Batumla ilgili soruların varsa yardımcı ollabilirim

Ben de böyle bişey düşünüyordum arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz Fiyatlar nasıldır nelere dikkat etmem lazım cfi kodu nedir :(

Ben de böyle bişey düşünüyordum arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz Fiyatlar nasıldır nelere dikkat etmem lazım cfi kodu nedir :(
Fiyatları bilmiyorum internet üzerinden bakabilirsiniz ama Türkiye’ye göre çok ucuzdur alma imkanınız varsa yurtdışından ps5 alın ve cfi kodu tam olarak şöyle cfi kodu 12 ile başlıyorsa en yeni ps5 sürümüdür yani ps5 alacaksanız cfi kodu 12 ile başlamasına dikkat edin. Kutunun üstünde cfi kodu yazıyor zaten.

aldım daha yeni mantıklı , cfi kodu 12

Batumla ilgili soruların varsa yardımcı ollabilirim
hocam gümrükte herhangi bir sıkıntı oldu mu, size ne kadara geldi, tax free kuyruğunda çok beklediniz mi? bilgi verirseniz sevinirim. dijital versiyon düşünüyorum duruma göre diskli de olabilir cfi kodu 12 aşağısı modelleri var mı danışmana mı söylememiz gerekiyor, ürünleri deneme imkanınız oldu mu?

Sarp sınır kapısından girdiğinde Türk vatandaşı olduğun için girişte 150 tl yurtdışı harç pulu ödüyorsun ufak bir kağıt bilgilerini dolduruyorsun ,

ben dijital versiyonu satın aldım 1,300 lari o zaman kuru ile 10,15 civarlarındaydı banka kartı ile ödeme yaptım 14,5k TL kesti tax free 1.400 tl geri ödeme aldım 13k ya denk geldi tax free kuyruğunda 1 saat civarı bekledim , cfi 12 aşağı modelleri var mı bilmiyorum bendeki cfi 12 di ürün deneme imkanı yok diye biliyorum fakat cfi kodu kutu üst tarafında yazar

Gürcistana geçmeden önce 10 lari al yanına dursun gürcistan tarafında büyük otobüsler geliyor bazen onlarda kart geçerli bana denk gelmedi minibüslere bindim Batum merkeze 2-3 lari ödedim büyük kavşakta iniyorsun orada büyük forum var içeri girdiğin gibi hemen sağ da Zoomer var zaten , tek başıma gittim ben mağaza dolaştım biraz dilde olmayınca ne yapacağını bilemiyorsun tabi :pikacu: bir kaç Türk'e denk geldim onlarda PS almak için gelmişti konuşmaya çalıştım birbirimize yardımcı oluruz diye pek yardım etmediler , giriş sağdaki elemanlar yanına gittim zaten çok fazla PS almaya gelen olduğu için anlıyorlar yabancı olduğunu siyah kısa saclı enerjik bir kız az türkçe biliyordu o yardımcı oldu psleri arka tarafa koyuyorlar karpuz seçer gibi rastgele alıyor bir tane veriyor nakit ya da kart ödeme isteğine göre soruyor sana forum dolduruyorsun ödemeni yapıyorsun tax free kağıdını alıyorsun kutuya da tax free yapıştırıyor tax free ödemeni alana kadar açmayacaksın onu

Tax Free ödemeni TL Dolar ya da Lari şeklinde alabiliyorsun .

Son düzenleme:
En İyi Cevap
aklına takılan soru olursa konudan ya da özelden ulaşa bilirsin .

Son düzenleme:
mantıklı hem gezersin hem alırsın hemde yanında ekstra kol yada aparat falan alırs

mantıklı hem gezersin hem alırsın hemde yanında ekstra kol yada aparat falan alırsın
2. kol ve şarj istasyonu ile tax free ile 15 civarına geliyor epey bi uygun olduğunu düşünüyorum

aklına takılan soru olursa konudan ya da özelden ulaşa bilirsin .
teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,897
Üyeler
186,408
Son üye
Klsleen
Geri