Ordulu Kızlardan Uzak Durmamız Mı Lazım?

smithblacksmith

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,097
Merhaba,

Ordu' lu bir kızla konuşuyorum, kime söylesem Orduluysa uzak dur diyorlar ayrıca ikizler burcu.

Bi çok şeyi yavaş yavaş düzeltiyor, açık giyiniyordu artık giyinmiyor filan gibisinden.

Beni sevdiğini hissettiriyor tartışsak bile sonra barışıyoruz hemen.

Sizin yorumunuz nedir?

Merhaba,

Ordu' lu bir kızla konuşuyorum, kime söylesem Orduluysa uzak dur diyorlar ayrıca ikizler burcu.

Bi çok şeyi yavaş yavaş düzeltiyor, açık giyiniyordu artık giyinmiyor filan gibisinden.

Sizin yorumunuz nedir?
Yav sacma sapan konusmayın konusması sarıyosa şu sacma şartlanmalara takılmayın yok ikizlermis yok orduluymus yok ..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,

Sizin yorumunuz nedir?
Bir de sevdigini hissettirdigini ona hissettirme cünkü maskülenitedwn ödün verirsen anında gidiyorlar

Bilader terk et forumu açtığın konuya bak, karşı taraf senin için çabalıyor yaptığın şeye bak, ben senın yerine utandım.

Twitter tayfa foruma gelmiş

Okumadım erko ama haksızsındır ya

Moruk sen artık nasıl bir karı kız ortamından geldiysen ilk kriterlerin olmuş burcu ve memleketi. Düşünceleriniz uyuyorsa karşılıklı saygı varsa zamanla anlarsın olup olmadığını. Akabinde ilk tokatı yediğinde abi ya ordulu bu lavuk burcu da şöyleydi bana olmaz kafalarına girmezsin umarım.

Son 3 yanıt efsaneydi kayıt ettim hepsini iyi günler

Bayanların özgürce sokakta dolaşıp okuma yazma bilmeleri beni tedirgin ediyor ✍️
Araba sürmeleriğ?

Yav sacma sapan konusmayın konusması sarıyosa şu sacma şartlanmalara takılmayın yok ikizlermis yok orduluymus yok ..

Bir de sevdigini hissettirdigini ona hissettirme cünkü maskülenitedwn ödün verirsen anında gidiyorlar
Adamsın, ödün vermiyorum genelde sertim bu konularda.

Uygunsuz davranış
çok saçma olucak yarı karadenilizi oldugum için bilıyorum ordulu kızlardan uzak durulmasını sebebi çok kaşar olmaları ya da istedigi erkek tipininin ona bi süre sonra uygun olmadıgı önce kendisine aşılayıp sonra yok senden olmaz diyen arka sırada başka erkeklere konuşan KAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞARRRRRRRRRRRRRR

çok saçma olucak yarı karadenilizi oldugum için bilıyorum ordulu kızlardan uzak durulmasını sebebi çok kaşar olmaları ya da istedigi erkek tipininin ona bi süre sonra uygun olmadıgı önce kendisine aşılayıp sonra yok senden olmaz diyen arka sırada başka erkeklere konuşan KAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞARRRRRRRRRRRRRR
Kes kes kes şehre bağlama peynir insanlar heryerde peynirdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,691
Üyeler
201,005
Son üye
feyza123

Geri