Tamam abisiKonu açarken bu şekilde sormayın özellik belirtin diye yazıyor cevabı bilsem de söylemeyeceğim
750w yeterli.Zor gibi duruyor çünkü 6900xt yeri gelince efsane güç çekiyor bir arkadaşımda 750w psu vardı rx 6900xt yi besleyemiyordu sistemi ile sen hesap et.
Kardeşim bu tarz kasalar normal psu ları desteklemeyebilir.Özellikle buna dikkat et Ben lianli dynamic o11 mini almisiltim bununki gibi.Ve normal boyuttaki psu ları desteklemiyor.Sfx destekliyordu.bütçeni biraz daha arttırıp minimum mid tower almanı öneririm.
Başka kasa aldım sistemi kurdum hocam teşekkür ederimKardeşim bu tarz kasalar normal psu ları desteklemeyebilir.Özellikle buna dikkat et Ben lianli dynamic o11 mini almisiltim bununki gibi.Ve normal boyuttaki psu ları desteklemiyor.Sfx destekliyordu.bütçeni biraz daha arttırıp minimum mid tower almanı öneririm.
nerde indirimTavsiyem şuan indirimdeyken msı mag a750gl al
Bitmiş Dün 3150tl Dinerde indirim
Ama şuanki fiyat ile bile alınır hatta 1000daha eklenip 850 alınabilir kaliteli psunerde indirim
Ama şuanki fiyat ile bile alınır hatta 1000daha eklenip 850 alınabilir kaliteli psunerde indirim
Bitmiş Dün 3150tl Di
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama şuanki fiyat ile bile alınır hatta 1000daha eklenip 850 alınabilir kaliteli psu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama şuanki fiyat ile bile alınır hatta 1000daha eklenip 850 alınabilir kaliteli psu
Çok gibi msı a850gl al msı kaliteli kablolaması iyi Gold+oda tam modülerCORSAIR RM850x Shift 850W 80+ Gold PCI 5.0 ATX 3.0 Siyah Full Modüler 135mm Fanli PSU | ITOPYA
CORSAIR RM850x Shift 850W 80+ Gold PCI 5.0 ATX 3.0 Siyah Full Modüler 135mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile CP-9020252-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
bunu istiyorum fiyatı nasıl sence