serwintes
80+ Gold
Apple iPhone 15 (256 GB) - Sarı https://amzn.eu/d/b6RHQ0V
isyanın güzelliğine bak be mavi almak istiyorum hep pahalı öbürlerindenFakirlik öyle bir şey ki parasını ödediğin telefonun rengini bile sen seçemiyorsun
şu s24'e para vereceğime gider elma logolu telefon alırım kat kat iyi.Şu elma logosuna 50 vereceğime gider S24 telefon alırım kat kat iyi.
Atma şu oku o ok zehirli işte hahdjŞu elma logosuna 50 vereceğime gider S24 telefon alırım kat kat iyi.
15 Pro Max olsa tamam derim de düz 15 komedi, kahkaha tufanı, mizah şelalesi. Rezillik yapmışlar utanmadan bir de satıyorlar cihazı, tabii telefondan zerre anlamayanlar kapış kapış alıyor orası başka. S24 düz 15'e takla attırır, rakip bile değiller.Atma şu oku o ok zehirli işte hahdj
Evet ben samsung aldım en son aldığım gün şarj ettim15 Pro Max olsa tamam derim de düz 15 komedi, kahkaha tufanı, mizah şelalesi. Rezillik yapmışlar utanmadan bir de satıyorlar cihazı, tabii telefondan zerre anlamayanlar kapış kapış alıyor orası başka. S24 düz 15'e takla attırır, rakip bile değiller.
Elma logosuna para verildiğini düşünmek nasıl mümkün olabilir anlamıyorum.Şu elma logosuna 50 vereceğime gider S24 telefon alırım kat kat iyi.
Hiçbir bilgi kırıntısına dahi sahip olmayanları görmek istiyorum sadeceAtma şu oku o ok zehirli işte hahdj
Sen kafayı yemiş olabilirsin dostum. Bir yanda S24 gibi devasa bir model var, öte yanda da 15 gibi hiçbir özellik taşımayan sadece 15 Pro Max alamayıp markaya aldanmış hiçbir fikri dahi olmayanların parasını koparacak bir model. S24 havada karada hem fiyatından hem de S24 olduğu için rahatlıkla ezer. Bu çöpe 51000 Türk Lirası vermek akıl işi mi? Aynı paraya S24 Plus alırım keyfime bakarım, kaldı ki S24 bile bu çöpün üzerinden geçiyorken gidip S24 alır cebimde 15-20 bin lira bırakırım. Biraz mantıklı düşünün lütfen.Elma logosuna para verildiğini düşünmek nasıl mümkün olabilir anlamıyorum.