BabaVoss7
80+ Silver
Banada akşam 8-9 gibi geldi şaşırdım şahsrn ptt yenerdeyse herkesin gelmiş benim mikrofon hala dağıtımda
Banada akşam 8-9 gibi geldi şaşırdım şahsrn ptt yenerdeyse herkesin gelmiş benim mikrofon hala dağıtımda
mikrofon için hayır indirim bitti almak istesen 1.5k alabilirsinİndirim devam ediyor mu? Yeni kullanıcı indirimiyle ne kadar şuan alınır mı o fiyata?
sizinkini 2 gün içinde kargoya verilmesse haftaya pazartesine ertelenecek galiba benim bugün geldiBenim mikrofonda hala gümrükte , benim 2 ürün daha vardı onlar geçmiş bi mikrofon kaldı
Benim ilk aldigim urunden sonresimdeki arkadsin kullandigi metalik parcanin ustundeki son siyah oval parca cikmadi.Hayırlı olsun o uymaz diyen ortalığı karıştıran arkadaş nerde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim daha gümrükten çıkmadı ona şükür
BM-800 İle bunu bir tutmak olmaz en çöp mikrofon'lardan biri BM-800 Bu mikrofonun incelemelerine baktığım zaman çok iyi olduğunu gösteriyorArkadaşlar ürün bugün elime ulaştı. Bende Bm-800 ve Behringer umc22 vardı. Ses kartı Bm-800'ün dip sesini ortadan kaldırıyordu. Ama kablo vs yer kaplıyor diye Fifine alıp denemek istedim. Alırken Zealsound RGB modelide inidirmdeydi ve micrafon kolu ile geliyordu ama bende hali hazırda olduğu için almadım. (Fifine ve Zealsound başka modellerinin incelemelerine baktım).
Neyse ses konusuna gelecek olursak. İkisi de ses olarak benzer kalitede Fifine tok ve bas bir sese sahipken. Bm-800 daha berrak sese sahip gibi
Kazasız belası iyi günlerde kullanın üzmeyecek bir ürün.
İlla ki girer ama böyle bi indirim olur mu bilemeyizArkadaşlar tekrar indireme girer mi
guncelleme yapmam gerekiyor arkadaslarBenim ilk aldigim urunden sonresimdeki arkadsin kullandigi metalik parcanin ustundeki son siyah oval parca cikmadi.
Benden baskasi uydurmadim dediyse bilemem, nerde o arkadas deyince yazayim dedim.
Ilk posttaki linkteki urun, indirimden once 1200e almistim. Stand onerilen stand. N11 den almistim.
Elimdekilerle sondan 2.resim atan arkadas gibi bende UYDURDUM. zaten yazmistim ama cok kotu duruyo, zorla uydurulmus gibi.
Ama sonresmi atan arkadasin fotosuna dikkat edin. Son sikma aparatinin oldugu noktaya baglanan konik siyah pilastik, hemen altinda metal rengi saplamaya giren parca yok.
Extra alinan aparatsa anlamaya calisiyorum. Arkadas alinan aparatla demis. Acaba stand ve mic yaninda bi parca daha mi alindi. Bende o parcayi ariyorum.
Bu arada indirimlinurundende siparisim var. Belki indiirm oncesinde aldigim urunle farklidir ve o parca cikar.
Gelsin detayli sekilde yazicam.
1200e aldigim uru fifine offical store dan idi. Bakalim bu indirimli urun herseyiyle aynimi, sesine kadar test edip yazicam