hocam o ürün dediğin gibi olsun peki bu ürüne noldu 13.299 TL'ydi. Yurtdışında 300 dolara satılan bir ürün redditte gördüm. Bizim ülkemizdeki fiyatına bak dolar 20 kurus artıyor 3 bine yakın zam koyuyorlar.Ürün ellerinde kalmazsa böyle absürt fiyat yaparlar ve sonra stok geri geldiğinde düzenlerler bu normal
Hocam sadece bu adamlar mı yapıyor sanki. Yurtdısında 300 dolara satılan şey bizde nerdeyse 500-600 dolara satılıyo vergilerle ne bekliyorsunuz. Böyle absürt bir sistem olduğu icin şasıramıyorum artık.hocam o ürün dediğin gibi olsun peki bu ürüne noldu 13.299 TL'ydi. Yurtdışında 300 dolara satılan bir ürün redditte gördüm. Bizim ülkemizdeki fiyatına bak dolar 20 kurus artıyor 3 bine yakın zam koyuyorlar.
Alıntıyı görüntüle
MSI G274QPX 27" 1ms (GTG) 240Hz G-Sync Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Lafta son ürün cart curt. Son ürün olsun ne fiyattan satiyosan sat. Tamamen üçkağıtçılık. Savunulacak ortulecek yanı yok. Her üründe bunu yapiyolar. Milletin temudan aldığı 3-5 ürüne göz dikenler şunların düzenine çomak soksunlar. Şu ürünün normal fiyatının bile 38k olması rezillik.arkadaşlar bunlar gerçekten insanlarla dalga geçiyorlar.
37999 sattıkları üründeki yaptıkları zama bakın İlerde sonra niye ürün satamıyoruz diye laf etmeye başlarlar
Alıntıyı görüntüle
Herkes yapıyor diye ses çıkarmıcaz mı hocam çıkarmadığımız için zaten bu durumdayız.Hocam sadece bu adamlar mı yapıyor sanki. Yurtdısında 300 dolara satılan şey bizde nerdeyse 500-600 dolara satılıyo vergilerle ne bekliyorsunuz. Böyle absürt bir sistem olduğu icin şasıramıyorum artık.
Hocam çıkıyorda noluyor anlamadım. Bir şey değiştiği yok konuştugumuzla kalıyoruz. Şahsen bu zamlar artık millete ucuz bile gelmeye başlıyor zamanla. Düsünün zamanında pahalı gelen şeyler artık ucuz gibi hissettiriyo. O yüzden böyle dediğiniz şeyler bizim ülkemiz için geçerli bir durum degil.Herkes yapıyor diye ses çıkarmıcaz mı hocam çıkarmadığımız için zaten bu durumdayız.
Buna bir şey diyemiyorum iştehocam o ürün dediğin gibi olsun peki bu ürüne noldu 13.299 TL'ydi. Yurtdışında 300 dolara satılan bir ürün redditte gördüm. Bizim ülkemizdeki fiyatına bak dolar 20 kurus artıyor 3 bine yakın zam koyuyorlar.
Alıntıyı görüntüle
MSI G274QPX 27" 1ms (GTG) 240Hz G-Sync Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Dostum bu fiyat şişirmesinin teknik bir sebebi var yalnız. Özellikle kimsenin satın almak istemeyeceği fiyatlara çıkarıyorlar. Amaçları o ürünü stok gelene kadar liste dışı bırakmamak. Ürünü satıştan kaldırınca SEO olumsuz etkileniyor.Lafta son ürün cart curt. Son ürün olsun ne fiyattan satiyosan sat. Tamamen üçkağıtçılık. Savunulacak ortulecek yanı yok. Her üründe bunu yapiyolar. Milletin temudan aldığı 3-5 ürüne göz dikenler şunların düzenine çomak soksunlar. Şu ürünün normal fiyatının bile 38k olması rezillik.