Einstein
80+ Platinum
Dahası
firmware güncellemesi yapmayı dener misin?tplink ax1500 v1 bağlantı full çekerken yapıyorum hız testini
firmware güncellemesi yapmayı dener misin?tplink ax1500 v1 bağlantı full çekerken yapıyorum hız testini
arıza kaydı açın hocam gelip bakarlar saha dolabından apartmana gelen hız normalmi diye normalse bina içinde sıkıntı vardırhocam defalarca resledim hiçbir şey değişmiyor hep aynı 2.4ghz bandında dahi 100mbps iternetim olmasına rağmen 10mbps li geçmiyor
dostum adam 5 ghz bandında sorun yaşıyorum diyor dediğiniz ile sorunun alakası yok.arıza kaydı açın hocam gelip bakarlar saha dolabından apartmana gelen hız normalmi diye normalse bina içinde sıkıntı vardır
hocam zaten bildirdim ekipler sanırsam gelicek ancak modemden veya routerda sorun olmasını düşünmemin sebebi arayüze dahil giremiyorumarıza kaydı açın hocam gelip bakarlar saha dolabından apartmana gelen hız normalmi diye normalse bina içinde sıkıntı vardır
nie 5 ghz ı starlink tenmi alıyor oda altyapıdan geliyor? 2 ghz dede 10 mbs i geçmiyor diyordostum adam 5 ghz bandında sorun yaşıyorum diyor dediğiniz ile sorunun alakası yok.
gelen ekip modemede bakar merak etmehocam zaten bildirdim ekipler sanırsam gelicek ancak modemden veya routerda sorun olmasını düşünmemin sebebi arayüze dahil giremiyorum
firmware güncellemeyi deneyin.hocam zaten bildirdim ekipler sanırsam gelicek ancak modemden veya routerda sorun olmasını düşünmemin sebebi arayüze dahil giremiyorum
2 ghz değil 2.4ghz nerede 2.4 ghzde 10 mbps geçmiyor diyor?nie 5 ghz ı starlink tenmi alıyor oda altyapıdan geliyor? 2 ghz dede 10 mbs i geçmiyor diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
gelen ekip modemede bakar merak etme
yaw ne anlatıyon aw gebeş kaplumbasıfirmware güncellemeyi deneyin.
2 ghz değil 2.4ghz nerede 2.4 ghzde 10 mbps geçmiyor diyor?
yaw ne anlatıyon aw gebeş kaplumbasıfirmware güncellemeyi deneyin.
güncellemesini yapmıştım ardından daha kötü olmuştu 2.4ghz bile bağlanmıyodu şimdi birdaha deniyorum yükseltmeyifirmware güncellemeyi deneyin.
dediğiniz ile sorunun alakası yok diyorum ayrıca bunu anlayacak kadar kapasitesiniz yok sanırım.yaw ne anlatıyon aw gebeş kaplumbası
yaw ne anlatıyon aw gebeş kaplumbası
hat değerleriniz iyi modemi resetlemeyi dener misin?modem arayüzünde hat değerlerim böyle görünmesine rağmen modemin wifisini açtığımda da 10mbps alabiliyorum sadece
hocam ben de farkındayım da sorunu bir türlü bulamadım 4 gündür kafayı yiyorumhat değerleriniz iyi.
ethernet kablosunu modemden çıkarıp modemi resetlemeyi dener misin?hocam ben de farkındayım da sorunu bir türlü bulamadım 4 gündür kafayı yiyorum