Emin Parlak
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 64
- İsim
- Muhammed Emin Yılmaz Parlak
- Bütçe
- 3200
Darmoshark K8 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Herkese selamlar. Bu içeriğimde darmoshark k8 in 1 aylık kullanıcı deneyimini paylaşacağım.Ben larcivert modelini aldım lakin sadece şu an gri mdeli mevcut. Ürünün kutu açılımında klavyenin kendisi, switch ve keycap sökme aparatı, plastik kablo, type C ile type A USB çevirici aparatı , kullanma klavuzu ve sticker çıkmakta, Klavyenin hissiyatı , kalitesi bence orta,üst segment arasında olduğunu söyleyebilirim. Klavyeyi ele aldığımda bazı yerlerinde ufak esneme hissedebilirsiniz ve klavyeyi yukarı aşağı yapıldığında bir şey hareket ediyormuş gibi bir şey oluyor tam anlamadım ama rahatsız etmiyor. Switch kalitesi genel olarak güzel gateton 80m luk swith hissiyatı başarılı olduğunu söyleyebilirim. Klavyenin üç farklı modu mevcut Bluetooth, 2.4ghz wirelles ve kablolu şekilde kullanabilirsiniz. Ürünü kablolu kullanacaksanız klavyenin mod değiştirme kısmından orta tarafa getirip kullanmalısınız. Wirelles ise G , bluetooth ise B tarafına getirmelisiniz. Yazılımı hakkında çok bilgim yok o yüzden burayı atlıyorum. Ben hep kablosuz kullandım ve oyunlardaki gecikme çift algılama gibi sorunlar ile karşılaşmadım. Gayet stabil lakin RGB açıkken pili uzun gitmiyor. O yüzden kablolu kullanmak daha mantıklı olabilir. (2-3 gün). Klavyenin tuşları biraz terletebilir ben de terletti. Ve tuşlar ışık geçirmiyor gece kulanır iken sıkıntı olabilir. Genel anlamda şu an klavyeden memnunum 3200tl ye alınabilir.