Neler Yeni

🔥İndirim KOŞŞ ASUS VG27AQML1A 11499 TL 2K 260HZ Geri Ödemeyle 10850 TL

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
Arkadaşlar peşin fiyata taksit kalkmış. Kara cuma Kasım indirimleri beklenmeli mi sizce ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Tugay Kuru
260hz de 10bit seçilebiliyor mu?
144 hz de 10 bit seçiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar peşin fiyata taksit kalkmış. Kara cuma Kasım indirimleri beklenmeli mi sizce ?
Bence şuan almak daha mantıklı hem de Asus geri ödeme kampanyası varken. Kara cumada en en en iyi ihtimalle aynı fiyat olur 11500 civarı. Şimdi geri ödeme de varken 10800 iyi fiyat

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
fiyat güzel ihtiyacı olan alabilir, kasım indirimlerinde daha uygun fiyatlara da gelebilir şimdiden bu fiyatlara iniyorsa
ek olarak geri ödeme bu fiyattaki bir ürün için az olmuş 3k lık mouse için 1k geri ödeme veriyor buna 650 TL cidden az

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
@kalinka35 @Requielme almayı düşündüğünüz veya aldığınız monitörü uzun süredir kullanıyorum. Bir sorunuz olursa ulaşın bana. Yardımcı olmaya çalışırım.

Bir de şimdiden söyleyeyim HDR'ı bu tarz monitörlerde unutun. Öyle bir hayaliniz varsa gidin miniLED alın.

1 - 1,5 ay önce MiniLED konusu açtım çağ dışı aydınlatma teknolojisine 10 bin tl bile vermek mantıksız geliyor

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşın paylaştığı örnekteki gibi.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
fiyat güzel ihtiyacı olan alabilir, kasım indirimlerinde daha uygun fiyatlara da gelebilir şimdiden bu fiyatlara iniyorsa
ek olarak geri ödeme bu fiyattaki bir ürün için az olmuş 3k lık mouse için 1k geri ödeme veriyor buna 650 TL cidden az
Evet suan elimde 1080 p ekran var kasima kadar iadere ederim alincada elimdekini ikinci monitor yapmayi düşünüyorum. Sizce beklenmeli mi yoksa alinip gecilmeli mi karar veremedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Tugay Kuru
Evet suan elimde 1080 p ekran var kasima kadar iadere ederim alincada elimdekini ikinci monitor yapmayi düşünüyorum. Sizce beklenmeli mi yoksa alinip gecilmeli mi karar veremedim
Ben bu monitörü 15000 tl ye nisanda aldığımda her gün iyi ki almışım dedim. Şuan ihtiyacım olsa böyle bir monitöre 15000 tl olsa da alırdım. Çünkü aradığım her özellik var. Zaten başlığı ben açtım koşarak herkes faydalansın bu üründen diye

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
Buna yanıt vermek zor çünkü kasımda belki de bu fiyatlara bir daha gelmeyecek belki de daha da ucuzlayacak kesin net bir bilgi vermek mümkün değil ancak bu fiyatı iyi bu kesin.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
Hemen çökün arkadaşlar.

5 aydır kullanıyorum ve piyasadaki en iyi ürünlerden olabilir bu segmentte.

2K 260Hz IPS, Pivot var, HDR var, hoparlör var. Renkler çok iyi daha iyisi yok.

Nisan ayında amazondan 15100 tl ye almıştım şaka gibi.

Edit: Eklemeyi unutmuşum 650 tl de geri ödemesi var Asusun 10850 tl ye geliyor.

Edit2 : Akakçede görülen diğer satıcılar Gaming gen tr nin yan firmaları. Diğer düzgün firmalar aynı ürünü 15 bin tl civarına satmaktadır.

Edit3 : Aşağıda yorumlarda bir kaç tane işkembeden sallayan indirim yok yav diyen bu forumda olmaması gereken kişileri takmayınız. Monitörü aldığım nisan ayından beri fiyatını hobi olarak takip ediyorum.

Volkan Oyun Kuvvetleri inceleme videosu:
https://www.itopya.com/asus-27-tuf-...32-freesync-premium-g-sync-hdr10-wqhd-_u24209
itopyadan almak vade farksız taksit olduğu için daha mantıklı geliyor hocam ama gamiggen galiba asusun türkiye yetkilisi gibi bişey sence hangisinden almalıyım.Bir de bu linkteki senin linkle aynı değil mi

Top Bottom