260hz de 10bit seçilebiliyor mu?Windowsun ayarlarından açılıyor Monitörün kendi menüsünden ziyade
144 hz de 10 bit seçiliyor.260hz de 10bit seçilebiliyor mu?
Bence şuan almak daha mantıklı hem de Asus geri ödeme kampanyası varken. Kara cumada en en en iyi ihtimalle aynı fiyat olur 11500 civarı. Şimdi geri ödeme de varken 10800 iyi fiyatArkadaşlar peşin fiyata taksit kalkmış. Kara cuma Kasım indirimleri beklenmeli mi sizce ?
Kaç bit ve 260hz de kaç bit renk veriyor
Arkadaşın paylaştığı örnekteki gibi.1 - 1,5 ay önce MiniLED konusu açtım çağ dışı aydınlatma teknolojisine 10 bin tl bile vermek mantıksız geliyor
Alıntıyı görüntüle
Tşk ederim bu bilgiye nereden bakıyorsunuz. Onun haricinde benim istediğim özelliklerde değilmiş.260hz de 8 bit çalışıyor, 144 hz de 10bit çalışıyor.
Monitör var bende Amd nin ekran kartı arayüzünden 10 biti seçince 144 hz yap diyor.Tşk ederim bu bilgiye nereden bakıyorsunuz. Onun haricinde benim istediğim özelliklerde değilmiş.
Evet suan elimde 1080 p ekran var kasima kadar iadere ederim alincada elimdekini ikinci monitor yapmayi düşünüyorum. Sizce beklenmeli mi yoksa alinip gecilmeli mi karar veremedimfiyat güzel ihtiyacı olan alabilir, kasım indirimlerinde daha uygun fiyatlara da gelebilir şimdiden bu fiyatlara iniyorsa
ek olarak geri ödeme bu fiyattaki bir ürün için az olmuş 3k lık mouse için 1k geri ödeme veriyor buna 650 TL cidden az
Ben bu monitörü 15000 tl ye nisanda aldığımda her gün iyi ki almışım dedim. Şuan ihtiyacım olsa böyle bir monitöre 15000 tl olsa da alırdım. Çünkü aradığım her özellik var. Zaten başlığı ben açtım koşarak herkes faydalansın bu üründen diyeEvet suan elimde 1080 p ekran var kasima kadar iadere ederim alincada elimdekini ikinci monitor yapmayi düşünüyorum. Sizce beklenmeli mi yoksa alinip gecilmeli mi karar veremedim
Buna yanıt vermek zor çünkü kasımda belki de bu fiyatlara bir daha gelmeyecek belki de daha da ucuzlayacak kesin net bir bilgi vermek mümkün değil ancak bu fiyatı iyi bu kesin.Evet suan elimde 1080 p ekran var kasima kadar iadere ederim alincada elimdekini ikinci monitor yapmayi düşünüyorum. Sizce beklenmeli mi yoksa alinip gecilmeli mi karar veremedim
https://www.itopya.com/asus-27-tuf-...32-freesync-premium-g-sync-hdr10-wqhd-_u24209Hemen çökün arkadaşlar.
5 aydır kullanıyorum ve piyasadaki en iyi ürünlerden olabilir bu segmentte.
2K 260Hz IPS, Pivot var, HDR var, hoparlör var. Renkler çok iyi daha iyisi yok.
Nisan ayında amazondan 15100 tl ye almıştım şaka gibi.
Edit: Eklemeyi unutmuşum 650 tl de geri ödemesi var Asusun 10850 tl ye geliyor.
Edit2 : Akakçede görülen diğer satıcılar Gaming gen tr nin yan firmaları. Diğer düzgün firmalar aynı ürünü 15 bin tl civarına satmaktadır.
Edit3 : Aşağıda yorumlarda bir kaç tane işkembeden sallayan indirim yok yav diyen bu forumda olmaması gereken kişileri takmayınız. Monitörü aldığım nisan ayından beri fiyatını hobi olarak takip ediyorum.
ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™www.gaming.gen.tr
Volkan Oyun Kuvvetleri inceleme videosu: