Neler Yeni

🔥İndirim KOŞŞ ASUS VG27AQML1A 11499 TL 2K 260HZ Geri Ödemeyle 10850 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Tugay Kuru
https://www.itopya.com/asus-27-tuf-...32-freesync-premium-g-sync-hdr10-wqhd-_u24209
itopyadan almak vade farksız taksit olduğu için daha mantıklı geliyor hocam ama gamiggen galiba asusun türkiye yetkilisi gibi bişey sence hangisinden almalıyım.Bir de bu linkteki senin linkle aynı değil mi
Evet hocam aynı ürünler. Gaming gen tr ve itopya iyi firmalardır bir sorun yaşadığında muhattap bulabilirsin. İtopyada Asusun 650 tl geri ödeme kampanyası geçerli ise oradan peşin fiyata taksitle alabilirsin. Eğer yok ise gaming gen trden de bakabilirsin vade farklı fiyatı ne kadar fark ediyor diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam aynı ürünler. Gaming gen tr ve itopya iyi firmalardır bir sorun yaşadığında muhattap bulabilirsin. İtopyada Asusun 650 tl geri ödeme kampanyası geçerli ise oradan peşin fiyata taksitle alabilirsin. Eğer yok ise gaming gen trden de bakabilirsin vade farklı fiyatı ne kadar fark ediyor diye
İtopyada da geçerli imiş. Peşin fiyata taksitle almak mantıklı itopyadan.

Ekler

• IMG_3434.png
    IMG_3434.png
    438.4 KB · Hit: 64

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Kağan UĞURLU
Hayırlı olsun çok memnun kalacaksınız, hikayeli oyunlarda HDR açmayı unutmayın, benim aldıktan bir kaç ay sonra aklıma gelmişti :D
Asus vg27aq modeli vad bende de.
Hdr yi nasıl açıyoruz oyunlarda, ben dümdüz oynuyorum :)
Samsung g6 Oled sipariş ettim. En azından onda açarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Gürcan AYDIN
Instagram
grcnaydn
Steam
qurc4n
Twitter
grcnaydn
Bizzat kullandığım monitördür. İmzamda, profilimde de yazıyor.

Fiyatı EF-SA-NE !!!

Almak isteyenler kaçırmasın. Sorusu olanlar buyurabilir. ben 15.000 TL'ye aldım. Fiyat muhteşem, yapıştır geç!

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Tugay Kuru
Asus vg27aq modeli vad bende de.
Hdr yi nasıl açıyoruz oyunlarda, ben dümdüz oynuyorum :)
Samsung g6 Oled sipariş ettim. En azından onda açarım.
Windows işletim sisteminin kendi ayarlar nenüsünde HDR açılıp kapanabiliyor. Masaüstündeyken aşağıdaki arama çubuğuna HDR yazınca pencere zaten çıkıyor. Monitörün destekliyorsa açabiliyorsun.

Bizzat kullandığım monitördür. İmzamda, profilimde de yazıyor.

Fiyatı EF-SA-NE !!!

Almak isteyenler kaçırmasın. Sorusu olanlar buyurabilir. ben 15.000 TL'ye aldım. Fiyat muhteşem, yapıştır geç!
Ben de kullanıyorum sorusu olan arkadaşlar bana da sorabilir. Ben de çok memnunum.

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Kağan UĞURLU
Fiyatı gerçekten iyi. İndirim yok diyenler takip etmiyor demek ki. Ben de G6 Oled aldım, iade edip buna mı dönsem diye kararsız kaldım, OLED olmasa edeceğim. Samsung 4K olan ile bunu kıyaslamak saçma. Görüntü kalitesi olarak o monitör her türlü daha iyi ama 260 Hz için alınacaksa ve kartınıza uygunsa bu monitör daha mantıklı.
Hocam naptın bende samsung oled g6 ile bunun arasında epey kararsızım. Şu anda Asus 27aq modelini kullanıyorum. Geçmeye değer mi?

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Oğuz
Ben geçen günkü samsung g6 modelini aldım. Şu an kargoda gelsin bi inceleyeyim. Beğenmezsem bunu alırım.

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Kağan UĞURLU
Ben geçen günkü samsung g6 modelini aldım. Şu an kargoda gelsin bi inceleyeyim. Beğenmezsem bunu alırım.
Benimde eve lg oled 4k tv alma planım var. Yurtdışına çıktığımda ps5 pro alırım diyorum yanına. Busöylediğim asus vg27aq monitör varken. Oled g6 monitöre 25k versem mi bilemedim? Yoksa 27aq yu satıp az daha ekleyip VG27AQML1A yı mı alsam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Gürcan AYDIN
Instagram
grcnaydn
Steam
qurc4n
Twitter
grcnaydn
Windows işletim sisteminin kendi ayarlar nenüsünde HDR açılıp kapanabiliyor. Masaüstündeyken aşağıdaki arama çubuğuna HDR yazınca pencere zaten çıkıyor. Monitörün destekliyorsa açabiliyorsun.

Ben de kullanıyorum sorusu olan arkadaşlar bana da sorabilir. Ben de çok memnunum.

Hocam HDR'la ilgili büyük sorun yaşıyorum ya. Aktifleştiremedim desem yeridir. Windows'dan açıyorum, oyundan da açınca görüntünün parlak + net olması gerekirken tam tersi oluyor. Kapatınca düzeliyor.

Ayrıca Discord'da HDR açık ekran paylaşımı yaptığımda görüntü bembeyaz gidiyor karşıya. Tam anlamıyla kullanabilmiş değilim.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Oğuz
Benimde eve lg oled 4k tv alma planım var. Yurtdışına çıktığımda ps5 pro alırım diyorum yanına. Busöylediğim asus vg27aq monitör varken. Oled g6 monitöre 25k versem mi bilemedim? Yoksa 27aq yu satıp az daha ekleyip VG27AQML1A yı mı alsam?
Benim dediğim oled olan değil ama.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Fettah Özalp
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular