Rakiplerinin genellikle 60-80m oluyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Switchleri vs soranlar için bunları buldum.
Alıntıyı görüntüle
IC'si ise sanırım bu:
nRF52840 - Nordic Semiconductor
nRF52840 - Advanced Bluetooth 5.4, Thread and Zigbee multiprotocol SoCwww.nordicsemi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Pardon MCU'su buymuş:
BK3633 / CX52850
Ne yapsınlar içine 2 tane AA pil mi koysunlar razer gibi? Bence gayet yeterli. Şu sensörlü en ucuz mouse zaten bu fiyattaAlttan bir fotosunu internete yüklemekten aciz bir markanın ürünü alınmaz bence. 500 mAh pille 8 KHz de ne keyifli olur. Günde iki kere şarj edersiniz artık. OLED ekranıyla tam bir çoluk çocuk kazıklamaca.
Dostum software linki atabilir misin?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Switchleri vs soranlar için bunları buldum.
Alıntıyı görüntüle
IC'si ise sanırım bu:
nRF52840 - Nordic Semiconductor
nRF52840 - Advanced Bluetooth 5.4, Thread and Zigbee multiprotocol SoCwww.nordicsemi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Pardon MCU'su buymuş:
BK3633 / CX52850
bundan 6-7 yıl önce kablosuz kulaklık bakarken yorumu bile olmayan, satıcısının “hepsiburada” olduğu bir kulaklık bulmuştuk. Arkadaşlarla hepimiz almıştık en kötü iade ederiz diye. O gün bugundur anker markasını severek kullanırız inşallah bu da öyle bir tecrube olur alanlar içinNe yapsınlar içine 2 tane AA pil mi koysunlar razer gibi? Bence gayet yeterli. Şu sensörlü en ucuz mouse zaten bu fiyatta
Hayır zaten beğenmezsen problem yok risk yok. Satıcı HepsiBurada. İçim rahat en fazla iade ederim
Dostum software linki atabilir misin?
Umarım hocam çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. Kimse bir şeyleri denemeden olumlu veya olumsuz yorum yapmamalı. Bazen şaşırıyorum insanlarabundan 6-7 yıl önce kablosuz kulaklık bakarken yorumu bile olmayan, satıcısının “hepsiburada” olduğu bir kulaklık bulmuştuk. Arkadaşlarla hepimiz almıştık en kötü iade ederiz diye. O gün bugundur anker markasını severek kullanırız inşallah bu da öyle bir tecrube olur alanlar için
Ne yapsınlar içine 2 tane AA pil mi koysunlar razer gibi? Bence gayet yeterli. Şu sensörlü en ucuz mouse zaten bu fiyatta
Hayır zaten beğenmezsen problem yok risk yok. Satıcı HepsiBurada. İçim rahat en fazla iade ederim
Dostum software linki atabilir misin?
teşekkürler. Windows indirmeme izin vermiyor nedense