The Ozan
80+
Ahh be abi keşke 2010 geri dönebilsek.2010da mı yaşıyorsun kral ya dikkat ettim de attığın yorumlara
Ahh be abi keşke 2010 geri dönebilsek.2010da mı yaşıyorsun kral ya dikkat ettim de attığın yorumlara
Şu an zarara uğramıyor zaten okuma yazman yok herhalde
Yazdığınla çelişiyorsun. Tartışmaya girmeyeceğim. Ben avukat ve THH aracılığı ile başvuru yaptım. Gelir yada gelmez önemli değil. Paramız ve imkanımız var çok şükür. Ama bunlar gibi dev firmaların insanlar ile alay etmelerinin bedelini ödemeleri gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Tutara 4299 mu yazdınız hocam, bir de alttaki menüden hangisini seçtiniz 3 mü
Alıntıyı görüntüle
fiyat çok düşük 7kya benzer özellikte monitörler var ödediğim fiyat yarısından fazla bile. bir dükkana girdiğinde etiket ile kasadaki fiyat uyuşmayınca ne oluyorsa burada da benzer bir şey geçerliYahu fiyatın çok düşük olduğunu biliyoruz. Hatalı olabileceğini biliyoruz. İptal olma ihtimalinide biliyoruz buna rağmen kapış kapış alıyoruz belki gelir diye nadiren de olsa gelen örnekler olduğu için ama iptal oldu diye de ağlayıp uzatmayın bunu bu fiyata alan iptal ihtimalini de bilecek sanki ilk defa böyle bir şey yaşıyorsunuz. Olmadı diyip geçin.
6502 sayılı kanunda yer alan dıger talepler. bunu seçmelisin. tutarı da tam olarak kurusu kurusuna yazmalısın.Alıntıyı görüntüle
Onu seçtim fiyatı da yazdım gönderdim talebi, ilk defa başvurdum bakalım ne olacak6502 sayılı kanunda yer alan dıger talepler. bunu seçmelisin. tutarı da tam olarak kurusu kurusuna yazmalısın.
Bunlardan dönüş cevap güncelleme falan nasıl alınıyor, sms geliyor mu siteyi kontrol mi etmem gerek?Onu seçtim fiyatı da yazdım gönderdim talebi, ilk defa başvurdum bakalım ne olacak
max 6 ay içinde sonuca bağlanır. bence thh verenler kazanacak. emsal monitörlerin fiyatlarını baz alırsa eger 2-3 bin indirim söz konusu olacaktır. bu da davayı lehine çevirir tüketicinin. firmaya güçlük oluşturacak bir tutar mevcut değil. ben alsaydım bende başvururdum bu arada.Onu seçtim fiyatı da yazdım gönderdim talebi, ilk defa başvurdum bakalım ne olacak