Ağırlıklarım artıyor 130 kg 13 tekrar squat yapıyorum ilerde 150 ile yapıcam inş
İnanmayan inanmasın aga yalan söylicek halim yok gym bro şahit
Yalan söyledin demiyom aklıma bu video geldi komik diye attım.İnanmayan inanmasın aga yalan söylicek halim yok gym bro şahit
Evet garip bir insanım akıl sağlığım bozukolum 30 Eylül'de bulk yaparken obez olucam demişsin şimdi bulk yaparken obez oldum diyon. çok mistik bi olay.
Her gün gömerim de para yokHaftada bir gün yap kendinie o gün ye
ya sen 1.73 90 kilosun neden bulktasın anlamış değilimEvet garip bir insanım akıl sağlığım bozuk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her gün gömerim de para yok
Sıkıldım kendimi kasmaktan güçlenmek istiyorum ileride yaparız diyet genç adamızya sen 1.73 90 kilosun neden bulktasın anlamış değilim
Evet garip bir insanım akıl sağlığım bozuk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her gün gömerim de para yok
Pizza da protein yok mu onlara da yatırıyom ztn 2 kg protein tozu aldımParanı protenli gıdalara yatır pizzaya değil
öyle şeymi oılur kanka diyet yapanlarda bütün gün koşsun o zaman 500 kaloriyle beslensin sonra kas yaparSıkıldım kendimi kasmaktan güçlenmek istiyorum ileride yaparız diyet genç adamız
Pizza da protein yok mu onlara da yatırıyom ztn 2 kg protein tozu aldım
yaptığı doğru aslında bulk ve cut denilen olaylar var ya hani şimdi isterse obez olsun yeteri kadar kas kütlesi koyunca cut yaparak verebilir fazla kiloda yağ yakmasıda kolay olur vücut kaslardan önce enerjiyi yağdan karşılayacağı içinöyle şeymi oılur kanka diyet yapanlarda bütün gün koşsun o zaman 500 kaloriyle beslensin sonra kas yapar
Bulk istiyorsan sabah 5-10yumurta gömcenBulk yaparken obez oldum.