Neler Yeni

1000MBİT İNTERNET 5MB İNDİRME YAPIYOR?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
1000 MBİT GİGAFİBER var her şey mükemmel ama oyun ici pubg mobile indirdim gamelooptan 6000kb 4000kb ile indiriyor bunun internet kısıtlaması falan nerede bilen var mı?
1728586387256.png

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
karsı sunucu kaynaklıdır , fast.com girip sonucları atın geliyormu pcnize 1gigabit

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
karsı sunucu kaynaklıdır , fast.com girip sonucları atın geliyormu pcnize 1gigabit
Dostum internette sorun yok sorun gameloopta çözümü bilen var mı onu soruyorum internet 970 download 855 upload

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
1000 MBİT GİGAFİBER var her şey mükemmel ama oyun ici pubg mobile indirdim gamelooptan 6000kb 4000kb ile indiriyor bunun internet kısıtlaması falan nerede bilen var mı?Alıntıyı görüntüle
Oncelikle sunu soyleyeyim Megabit ile megabyte ayni sey degil. 1000Megabit yaklasik 125Megabyte ediyor. Bizim internet 100MB fakat bendede indirme max 10Mb/s oluyor modem kaynakli diye tahmin ediyorum ama bazi indirme sunuculari indirmeye kisitlama getiriyor mesela bir siteden video indirirken 20mb/s indirme hizina kadar ulasiyorum fakat windowsun resmi sitesinden windows iso indirirken max 5mb/s siteden siteye degisiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
Oncelikle sunu soyleyeyim Megabit ile megabyte ayni sey degil. 1000Megabit yaklasik 125Megabyte ediyor. Bizim internet 100MB fakat bendede indirme max 10Mb/s oluyor modem kaynakli diye tahmin ediyorum ama bazi indirme sunuculari indirmeye kisitlama getiriyor mesela bir siteden video indirirken 20mb/s indirme hizina kadar ulasiyorum fakat windowsun resmi sitesinden windows iso indirirken max 5mb/s siteden siteye degisiyor
hocam ben mi kendimi ifade edemiyorum yoksa siz mi anlamak istemiyorsunuz anlamadım dediğiniz herşeyin farkındayım ve sorunun gameloopta olduğununda farkındayım cok sükür o kadar cahil değilim demek istediğim tek şey gamelooptaki bu sorunun cözümünü bilen var mı boyun mu eğmek gerek.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,391
İsim
Eren
hocam ben mi kendimi ifade edemiyorum yoksa siz mi anlamak istemiyorsunuz anlamadım dediğiniz herşeyin farkındayım ve sorunun gameloopta olduğununda farkındayım cok sükür o kadar cahil değilim demek istediğim tek şey gamelooptaki bu sorunun cözümünü bilen var mı boyun mu eğmek gerek.
bu konu yardımcı olabilir belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,391
İsim
Eren
güncel gameloopta böyle bi sekme mevcut değil maalesef
ayarları kontrol edin isterseniz hocam indirme hızınızı limitleyen bir ayar olabilir bu sorun sadece gameloopta'mı oluyor? steam epic gameste falan sorun yaşıyor musun?

Top Bottom