Oyun oynamayacaksa yeterli idare eder cihazSeri iade çek milletin bir bildiği var ki kötülüyor sana yetebilse bile.
Oyun oynamayacaksa yeterli idare eder cihazSeri iade çek milletin bir bildiği var ki kötülüyor sana yetebilse bile.
İade ettim yenilenmiş iphone 7 iyi midir? 128 gbOyun oynamayacaksa yeterli idare eder cihaz
Usta bu M34 den de kötü en iyisini yaptın iade ederek.İade ettim yenilenmiş iphone 7 iyi midir? 128 gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yenilenmiş telefon almayı aklından çıkar hocam
Skhdhsgdg doğru kesinlikleUsta bu M34 den de kötü en iyisini yaptın iade ederek.
iphone iyi diyolarda ondan bakıyom peki 2.el olursa iphone 11 olurmuYenilenmiş telefon almayı aklından çıkar hocam
O paraya TR biraz zor bulursun YD olur geneli.iphone iyi diyolarda ondan bakıyom peki 2.el olursa iphone 11 olurmu
işlemci farkı da bulunmakta onu bende biliyorum belirtmişim hatta işlemci farkı var diyeram her gücü belirlemez ve 6 gb ram yeter şu beter reeder de n kurtuluyimde samsung s4 bile razıyım yeterki reeder kullanmiyim
pc var oynamam telefonda oyun
Yani daş gibi fark yaratırmı reederden başka telefonişlemci farkı da bulunmakta onu bende biliyorum belirtmişim hatta işlemci farkı var diye
Reederdan iyidir tabiYani daş gibi fark yaratırmı reederden başka telefon
şuan iade ettim ben m34 ü
Arkadaşlar iade et dedi şuan belirsiz ama olursa 2.el iphone 11.Reederdan iyidir tabi
İptal etmişsiniz ne alacaksınz peki