Neler Yeni

Evde IMEI atılır mı.

En İyi Cevap
1
Evde Android telefona eski başka bir telefonun IMEI numarası atılabilir mi atılacak telefon Xiaomi 11T arada kapanıyor telefoncuya gidiyorum hep bir dakika sürmüyor 500 lira alıyor evde yapamaz mıyız

forecx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğan
ahahah hayır kardeşim onu yapan adamlar kredili sistemlerde yapıyor bazıları kapak açarak anakarta müdahale ediyor root atıyor bi nevi sürümleri önemli bilmeden imlansız ki adam 40 bin liralık sistem satın alıyor onun için meslek yani o

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Evde Android telefona eski başka bir telefonun IMEI numarası atılabilir mi atılacak telefon Xiaomi 11T arada kapanıyor telefoncuya gidiyorum hep bir dakika sürmüyor 500 lira alıyor evde yapamaz mıyız
11T pro modellerinde kalıcı IMEI olması için direnç atılması gerekiyor. Ama düz 11T modellerinde direk bilgisayar ile yazılım atılabiliyor. Yani evde doğru programı bulursan atabilirsin

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
umut şahin
evet atılabilir ancak pek bilmiyorsan cihazı kullanılamaz hale getirme ihtimalin de var genelde rom atılır ve müdahale edilir

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
kredili sistemlerde yapıyor
.bat dosyasina yazdiklari komut calisiyor ve birkac tanesi haric windows icin trojan iceriyor, mtk kullanilan cihazlar icin genel olarak yapilan yazdirma islemi EFS ve modem kisimlarini duzenlemek icin
fastboot flash nvdata nvdata.img
fastboot flash nvram nvram.bin
fastboot flash nvcfg nvcfg.bin
fastboot flash persist persist.img
fastboot flash protect1 protect1.img
fastboot flash protect2 protect2.img
seklindedir

Top Bottom