Neler Yeni

Asus rog sistem dizmek para israfı mı sizce ?

medusa1

80+
2 ayrı sistem dizdim , her parçayı asus rog'dan aldığım zaman extradan 25 bin TL ödemem gerekiyor. karma sistem dizersem 25 bin TL cebimde kalıyor. Sizce buna değer mi yoksa para israfı mı ?

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömür
2 ayrı sistem dizdim , her parçayı asus rog'dan aldığım zaman extradan 25 bin TL ödemem gerekiyor. karma sistem dizersem 25 bin TL cebimde kalıyor. Sizce buna değer mi yoksa para israfı mı ?
para israfı

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Musa Topçu
muadilleri arasında ki performans ve fiyat farkına göre bazı parçaları asus rog seçebilirsin

Pivot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Çağrı Bakır
Bana koymaz diyorsan alabilirsin, biraz fantezi işi olur. Bence gereksiz 25 bine bir sistem daha dizersin.

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asla değmez bütçe nedir bu arada
Hocam şu asus rog konusunda fikrim netleşirse zaten alacağım sistem için bir konu açacam. Orda tartışırız. Öncelikle asus roga extra para vermeli miyim bunun sorgulamasını yapıyorum

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam şu asus rog konusunda fikrim netleşirse zaten alacağım sistem için bir konu açacam. Orda tartışırız. Öncelikle asus roga extra para vermeli miyim bunun sorgulamasını yapıyorum
verilmez 25k ya gider 50 lik scooter alırsın. o kadar para israfı sen düşün. yada gider ps5 alırsın, gider steamdan oyun dizersin full

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Eren
gereksiz olur benim düşüncem

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Knk eğer ABD'de vs. Yaşıyor olsan ve üst düzey bir sistem dizecek olsaydın olabilirdi ama TR'de bence Enayilik olur knk mesela Asus rog Anakart yerine MSI vs. Al ne bilim Asus rog ekran kartı yerine normal Asus veya gigabyte Aero veya MSI suprimx veya Colorful İGame gibi kartlar alabikirsin bunlarda çok güzel gözüken ekran kartları vs.

-Ben olsam O paraya PS5 alırdım Hem PC hem PS setup mis yada o parayı ekipmana falan verirdim

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
4090lı full üst seviye rog dizdim coilden geçilmiyor sistem diğer markalarda varmı bilmiyorumda asustan cok çektim coil konusunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,223
Üyeler
161,256
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom