iptal ettim siparişi emin olamadım öyle deyinceapex ucuza satıldı zoruma gitti roma mızrağı
Sana %30 ona 50 vermiş.Millet nasıl 439 tl getiriyor yaw ben de 614
İndirim oranına ve %20 kuponunuz varsa 400'lere alabilirsiniz.Millet nasıl 439 tl getiriyor yaw ben de 614
İndirime girdi 3-4 gündür stok da gelmedi.iptal ettim siparişi emin olamadım öyle deyince
Nasıl alırım hocam onu size özelden indirim aldım ama +%20 kupon da mı alınıyor ?İndirim oranına ve %20 kuponunuz varsa 400'lere alabilirsiniz.
Bulamadım onu link var mı?Ayrıca arkadaşın biri kredi iade kampanyası hakkında konu açtı ona bakıp satın alın.
Destekten isteyince vermişti bize.Nasıl alırım hocam onu size özelden indirim aldım ama +%20 kupon da mı alınıyor ?
Birkaç ürün ekle (rastgele veya ihtiyacın olan) sonra sipariş verdikten sonra o ürünleri iptal edip karta ödeme i
Desteğe ne yazmam lazım "abey bana %20" mi diyeceğim. (kusura bamayın sizi de iyice darladım ama )Bulamadım onu link var mı?
Destekten isteyince vermişti bize.
Kesin gelir demi o şekilde
Destekten müşteri hizmetlerine bağlanınca hesabıma kupon tanımlar mısınız yazmıştım ben.DEsteğe ne yazmam lazım abe bana %20 mi diceyeceğim. (kusura bamayın sizi de iyice darladım ama )