Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
çöktün yani mausa.
Dostum toxicsen komik değil bu yorumun sabah videoda yükledim buraya mouse takılıyor kullanamıyorum. Para iadesi tabikide alıcam doğal hakkım ve temuyada 30 saniyelik 2 adet mousenin takıldığına dair video gönderdim. 3-4 temsilciyle görüştüm bayağı uğraştım yani. Çökmelik bir durum yok mouse bir tek kablolu çalışıyor. Kablolu alacak olsam Türkiyeden 1350 TL'ye istediğim marka mouseyi alırdım zaten burada 1350 TL'ye kablolu mouse yok mu sanıyorsun? Videoyuda kaldırdım konudan kaldırma nedenim ise benim videomla mouse bozuk gibi gösterip durumu suistimal eden arkadaşlar olabilir diye kaldırma ihtiyacı duydum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ücret iadesini verdiler mi?
Ücret iadesi olmadi henüz 11-22 kasım falan yazıyor beklemem gerektiğini söylediler.

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
omer
çökecek tabi bozuk ürün göndermişler forumun yarısına

Dostum toxicsen komik değil bu yorumun sabah videoda yükledim buraya mouse takılıyor kullanamıyorum. Para iadesi tabikide alıcam doğal hakkım ve temuyada 30 saniyelik 2 adet mousenin takıldığına dair video gönderdim. 3-4 temsilciyle görüştüm bayağı uğraştım yani. Çökmelik bir durum yok mouse bir tek kablolu çalışıyor. Kablolu alacak olsam Türkiyeden 1350 TL'ye istediğim marka mouseyi alırdım zaten burada 1350 TL'ye kablolu mouse yok mu sanıyorsun? Videoyuda kaldırdım konudan kaldırma nedenim ise benim videomla mouse bozuk gibi gösterip durumu suistimal eden arkadaşlar olabilir diye kaldırma ihtiyacı duydum.

Ücret iadesi olmadi henüz 11-22 kasım falan yazıyor beklemem gerektiğini söylediler.
Kargo göndermem demedin mi? Bak gönderemiyorum demiyorsun göndermem diyorsun açık net yani.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
eyyüb
az once 30dakka kulandım takılma oldu bir anda şarjı fulldu sanki öyle hissetim.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Kargo göndermem demedin mi? Bak gönderemiyorum demiyorsun göndermem diyorsun açık net yani.
Satıcının ayıbını ben niye kapatıyorum. Test edip sağlam ürün gönderseymiş. Kargo zaten elime 12 günde geldi. Gönderdim diyelim 12 gün bekleyeceğim geri gitmesini birde depolarında incelenecek 3 günde öyle. Etti mi sana 15 gün. Kargo bu aşamada kaybolur mu başına ne gelir belirsiz yurtdışı olduğu için halen sipariş verip ürünü eline ulaşamayanlar var. Ayrıca kapıdan alma hizmeti yok birde iade için şubeye gideceğim yol parası verip bu yağmurlu havada uğraşacağım. Niye uğraşayım? Evet göndermiyorum. Bunu temu sorun etmiyor göndermenize gerek yok diyor sana mı batıyor? Bozuk ürün gönderince noluyor? Alt tarafı çin üretimi bir mouse ne kastın. Yoksa temu ceosu falan mısın?

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
omer
Satıcının ayıbını ben niye kapatıyorum. Test edip sağlam ürün gönderseymiş. Kargo zaten elime 12 günde geldi. Gönderdim diyelim 12 gün bekleyeceğim geri gitmesini birde depolarında incelenecek 3 günde öyle. Etti mi sana 15 gün. Kargo bu aşamada kaybolur mu başına ne gelir belirsiz yurtdışı olduğu için halen sipariş verip ürünü eline ulaşamayanlar var. Ayrıca kapıdan alma hizmeti yok birde iade için şubeye gideceğim yol parası verip bu yağmurlu havada uğraşacağım. Niye uğraşayım? Evet göndermiyorum. Bunu temu sorun etmiyor göndermenize gerek yok diyor sana mı batıyor? Bozuk ürün gönderince noluyor? Yoksa temu ceosu falan mısın?
Ne diyelim Allah ıslah etsin.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Bozuk ürünü gönderince ne olacak? Ha göndermiş ha göndermemiş ne fark ediyor bir söylesene
Arkadaş anlamıyor emin ol kendisine bozuk ürün gelse temu deseki göndermenize gerek yok ücret iadenizi yapalım kabul eder. Burada gurur edebiyatı yapıyor.

Ne diyelim Allah ıslah etsin.
Amin. Kul hakkı ve çinli satıcıdan haram yediğim için umarım cehennemde az yanarım.

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
omer
Adamlar ürünü kapatmış hala gelip laga luga yapıyorlar. Artık alanların kaçı iptal iade cart curt yaptıysa adam direk ürünü kaldırmış.

Shix2x

80+ Bronze
Adamlar ürünü kapatmış hala gelip laga luga yapıyorlar. Artık alanların kaçı iptal iade cart curt yaptıysa adam direk ürünü kaldırmış.
Hocam şu dolandiricilari bosverin dün 10 sayfa tartıştık yine kendi kafalarina göre hareket ettiler ugrasmaya degmezler.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Forumun yarısına bozuk ürün iteleyip insanlar ücret iadesi istediği için olabilir mi? Az ülke insanının yanında olun. Firma elin avrupalısına bozuk ürün satmaz. Nordic ve sorunsuz ürünler gönderir. Ortadoğu, Asya, Türkiye gibi ülkelere ikinci kalite sorunlu mcu ürünler gönderir. İade edincede satışı kapatır. Bozuk ürünleri yine iyi kitledi kitleyebildiğine.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
Olum adamla neyi tartışıyorsunuz şakamısınız siz. Adamın ürünü bozuk aloo videosu var elinde çalışmıyor. Çalışmayan ürünü iade etmek istiyor temuda kanıtları görünce anında iade edebiliriz ürün sizde kalabilir diyor. Sen şimdi hiç bir sorun belirtmeden iade etmeye çalış bakalım aynısını temu sana söyleyecek mi ? Uzun bir yolla gönderdiğin ürünü bir zahmet test et .

Penguen

80+ Silver
Arkadaşlar tüm konuyu okuyamıyorum, 1 tane siyah almıştım ürünler sıkıntılı mı? Şu anda iptal edebilirim sanırım dün falan aldım ön sipariş olarak geçiyodu. Normalde gladius 3 wireless var yedek dursun diye almıştım, napayım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,195
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom