Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

KingDeViL

80+ Bronze
1874 liraya trendyolda gözüküyor. Yine en ucuzu ama kulaklıktaki kadar fark yok. Bu mouse bilmiyorum, alınır mı yoksa gördüğün için mi paylaşmak istedin?
Gördüğüm için evet. Akakçede trendyol göstermedi bende size sormak istedim.

yusufbeey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Ali Dalkılınç
cüzi miktar üstüne koyarak satmak isteyen arkadaşlar var ise özelden yazabilirler

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Bu kulaklığın uygulaması nedir denk gelemedim bir türlü telefonda güzel bir uygulaması var ama pcde bulamadım Armory Crate gibi bir yazılım.

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
arda
Bu kulaklığın uygulaması nedir denk gelemedim bir türlü telefonda güzel bir uygulaması var ama pcde bulamadım Armory Crate gibi bir yazılım.
Yazılımı yok diye biliyorum. Kablosuz G pro x in ses seviyesi beni tatmin etmediği için eq ayarlarını logitech uygulamasından yapıp, Eq APO uygulamasından da +20DB ses yükseltip kullanmıştım. Dolby den eq ayarı yapıp ses yüksekliği tatmin etmezse eq apo indirebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Doğukan Çelikçi
Ben bu yazıyı öğlen 11 gibi gördüm. Trendyol'da bitmişti hemen Vatan şubesine koştum 1990 TL idi. Bana veremeyeceklerini söylediler ve ben de biraz zorladım ''web fiyatı bu hani üst yetkiliye sorar mısınız'' diye. Neyse üst yetkili fiyatın güncellenmesini ve 1990 TL ' ye bana verilmesini onayladı. 12:25 gibi ürünü aldım 10 dakika geçmedi ürün fiyatını 3700 TL ' ye güncellemişler. Gerçekten hem heyecanlı hem de eğlenceli bir gün oldu.

hakanbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hakan AKKAYA
2 gün oldu neredeyse. Hala kargoya verilmedi...

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

hakanbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hakan AKKAYA

hakanbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hakan AKKAYA

kenanbal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kenan Bayram
sanırım kargoya verecek kişi değildi kendisi, ama çok emin bir şekilde söz dedi :D

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
synapse te gözüküyor olması lazım diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

cüzi miktar üstüne koyarak satmak isteyen arkadaşlar var ise özelden yazabilirler
2021 model 2. elde satıyorumda şimdi bunu bu fiyata gördüğün için ona 1k dan fazla vermesin diye düşünüyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom