Neler Yeni

AJAZZ aj159pro/apex karşılaştırma inceleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-06 001853.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-06 001853.png
    129 KB · Hit: 81

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
Burdaki driver olayı ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:

4k ve 8k da mı yapıyor bu kasmaları?
arkadaş driver kapalıyken şarjda mouse un hangi değerlerde olduğunu gösteriyormu diye sormuştu.
ürünün dock ve yazılımdaki şarj değeri bozuk. sürekli 4-8 khz karışık kullanıyorum. ürün düşük şarj seviyesine yakınken veya şarj seviyesi (dock ta %40 seviyesindeydi fakat tahmınımce 5-10 kalmıştı) düştüğünde kasma basmama duraksama yaptı.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
arkadaş driver kapalıyken şarjda mouse un hangi değerlerde olduğunu gösteriyormu diye sormuştu.
ürünün dock ve yazılımdaki şarj değeri bozuk. sürekli 4-8 khz karışık kullanıyorum. ürün düşük şarj seviyesine yakınken veya şarj seviyesi (dock ta %40 seviyesindeydi fakat tahmınımce 5-10 kalmıştı) düştüğünde kasma basmama duraksama yaptı.
Her modelde mi öyle acaba kronik bir sorun mu yoksa sizin şansınıza mı? Bir de driver ne oluyor onu bilmiyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
Her modelde mi öyle acaba kronik bir sorun mu yoksa sizin şansınıza mı? Bir de driver ne oluyor onu bilmiyorum?
Driver = yazılım. Tahminimce kronik ajazz ın klavyesinde’de aynı sorunu yaşayan var. Ajazz ürünlerinin şarj bilgisi bozuk

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Driver = yazılım. Tahminimce kronik ajazz ın klavyesinde’de aynı sorunu yaşayan var. Ajazz ürünlerinin şarj bilgisi bozuk
hocam ben mouse 2k ve 4k da kullanamayı düşünüyorum. 2k oynarsam kaç ,4 saat oynarsam kaç saat sorunsuz oynarım bilgin var mı? Kaç saat sorunsuz kullandıktan sonra takılmalar başlıyor. Sadece şarj durumu azken mi oluyor ?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Ben driverı başka bişey sandım açılıp kapanıyo deyince pro modeline driver falan yüklüyor muyuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
Ben driverı başka bişey sandım açılıp kapanıyo deyince pro modeline driver falan yüklüyor muyuz?
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben mouse 2k ve 4k da kullanamayı düşünüyorum. 2k oynarsam kaç ,4 saat oynarsam kaç saat sorunsuz oynarım bilgin var mı? Kaç saat sorunsuz kullandıktan sonra takılmalar başlıyor. Sadece şarj durumu azken mi oluyor ?
2-4khz şarj ne kadar gider bilgim yok. 8khz şarj testi yapıyorum. Şarj bitmeye yakın takılmalar başlar(8khz)

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Benim apex şu anda yolda. Proyu 1 haftadır kullanıyorum 8000 Hz de bir kere bile takma kasılma yapmadı. Yazılımdaki şarj göstergesi de doğru gösteriyor. Proyu gerçekten çok beğendim. Bakalım apexe yorumum ne olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
Benim apex şu anda yolda. Proyu 1 haftadır kullanıyorum 8000 Hz de bir kere bile takma kasılma yapmadı. Yazılımdaki şarj göstergesi de doğru gösteriyor. Proyu gerçekten çok beğendim. Bakalım apexe yorumum ne olacak.
Knk dashboardın da Logitech G Pro X Superlight yazıyor apex, pro, logitech arasında hangisini tercih edersin apexi kullanmamışssın ama apex prodan bir iki tık daha iyi.

Top Bottom