- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır ışık geçmiyor malesef ama ışıkları yanarken okunabilir duruyor. ben bakmadan kullandığım için pek sorun yaşamadım.Işık klavye tuşlarından geçiyor mu? Resimde gördüğüm kadarıyla gecmiyor gece sorun olmaz mı bu?
hayır ışık geçmiyor malesef ama ışıkları yanarken okunabilir duruyor. ben bakmadan kullandığım için pek sorun yaşamadım.Işık klavye tuşlarından geçiyor mu? Resimde gördüğüm kadarıyla gecmiyor gece sorun olmaz mı bu?
Gece ışıklardan dolayi harfler görünmüyor sanırım bir dener misiniz size zahmet. Birde memnun musunuz? Ben almayı düşünüyorum ama numpad vs olmaması sıkıntı oldu muhayır ışık geçmiyor malesef ama ışıkları yanarken okunabilir duruyor. ben bakmadan kullandığım için pek sorun yaşamadım.
Geçmiyor hocam, inceleme videolarına bakın isterseniz.Işık klavye tuşlarından geçiyor mu? Resimde gördüğüm kadarıyla gecmiyor gece sorun olmaz mı bu?
önceki klavyem mizar mz60 ondaki tuşlar ışık geçiriyordu, aulada direkt geçirmediği için ona göre biraz daha dikkatli bakmak gerekiyor tabi ama hiç görünmeyecek kadar değil.Gece ışıklardan dolayi harfler görünmüyor sanırım bir dener misiniz size zahmet. Birde memnun musunuz? Ben almayı düşünüyorum ama numpad vs olmaması sıkıntı oldu mu
teşekkürler hocam, FN + U kombinasyonuyla ekran görüntüsü alabilirsiniz.@atakanhan hocam hayırlı olsun. Klavyede ekran görüntüsünü nasıl alıyorsunuz acaba?
Hocam o panoya kaydediyor değil mi?teşekkürler hocam, FN + U kombinasyonuyla ekran görüntüsü alabilirsiniz.
evet hocamHocam o panoya kaydediyor değil mi?
Klavyeyi alıp yanına bir de puding keycap aldım hocam wasd kısmında diger tuşları degistiririmönceki klavyem mizar mz60 ondaki tuşlar ışık geçiriyordu, aulada direkt geçirmediği için ona göre biraz daha dikkatli bakmak gerekiyor tabi ama hiç görünmeyecek kadar değil.
ben genel anlamda (tuş hissiyatı, kasa, ses vs) çok beğendim kaliteli ürün. mod geçişleri de beklediğimden çok hızlı. Bt moduna alır almaz telefon bağlanıyor. boyut olarak mizar %60’dan geçtiğim için rahatladım baya
Harbi la onu soracaktım bendeklavyenin antighostingi ne alemde bilgilendirirmisniz
asıl cevaplanması gereken şey dışında her şey cevaplanmış forumdaHarbi la onu soracaktım bende