Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Uğur ceylan
Knk mouse beğenmeme ihtimalin yok razerin 2 tane mouseni kullandım 2sinde de scrolların da belli bir zaman sonra tekleme oluyor yaklaşık 1.5 sene sonra oldu biri diğeri de 6 ay civarında bu farede de olabilir üstte ki arkadaşın yazdığı kopma sorunu nadir olan bir durum ama scroll atlama var yani
Kalmaz diye duruma göre değerlendiririm dedim ve sipariş geçtim yanıtın için çok teşekkür ederim . Aynı sorun logitech g402 oldu 2 mouse da sağ click garanti bitiminden sonra hep arıza verdi maalesef genelde hep bir kronik problem olabiliyor . Nasip işte incehesap adam akıllı bir indirim yapsaydı v3 pro alacaktım bu akşam .

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
Kalmaz diye duruma göre değerlendiririm dedim ve sipariş geçtim yanıtın için çok teşekkür ederim . Aynı sorun logitech g402 oldu 2 mouse da sağ click garanti bitiminden sonra hep arıza verdi maalesef genelde hep bir kronik problem olabiliyor .
Rica ederim, scroll atlaması var ama baya bir zamandan sonra oluyor ve rahatsızlıkta vermiyor çok arada oluyor ona rağmen bende aldım ajazzların apexi de prosu da var ama bunu kullanacağım

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
bende de razer basilisk v2 var, tam garantinin yeni bittiği 2. yılın sonunda scroll atlama sorunu yaptı. çinden 90 TL'ye scroll parçası var onu isteyip değiştirdim düzeldi. onun dışında başka bir sorunu görmedim

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
Ne kadar razer mouse kullandıysam 6 ay geçmeden orta tekerlek bozuluyor. Bu modelden de var ama tekerlek yine bozuldu razer almayın pişmanlıktır en azından farelerini almayın. O beğenilmeyen furylevel de var çıktığından beri kullanıyorum bundan daha iyi çıktı en azından herhangi bir aksamı bozulmadı.

mert478

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert karabacak
5600x işlemcim var bu mouse için bir problem yaratırmı ? pubg için alıyorum ve diğer oyunlar için.

Problemden kastım poling rate'den dolayı mousu sağ sola oynatınca işlemci %5-10 arasında artış gösteriyor

muhammet_ctnky

80+ Bronze
5600x işlemcim var bu mouse için bir problem yaratırmı ? pubg için alıyorum ve diğer oyunlar için.

Problemden kastım poling rate'den dolayı mousu sağ sola oynatınca işlemci %5-10 arasında artış gösteriyor
biraz fps düşüşü yaparsın ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum birde pubg 8k desteklemiyor olabilir

mert478

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert karabacak
biraz fps düşüşü yaparsın ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum birde pubg 8k desteklemiyor olabilir
ifiyatı ucuz buldum hocam mouse ihtiyacım vardı viper mini kullanıyordum 2.el almıştım zamanında sağ tuş ve orta tuş sorunu yaşıyorum ucuzda bulunca almak istedim. ileriye dönük olsun en azından dedim. fps düşüşü sıkıntı olabilir benim için zaten aldığım fps 100-150 arası :) anlık düşüşler skıntı yaratabilir aldım gelsin deneyip konuya yazarım.

Top Bottom