Neler Yeni

İnceleme Monitör Lambası (139tl, vergi ile 410tl) İnceleme

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
yusuf ecer
Bildiğiniz üzere mavi ışık gözü çok fazla kurutuyor, kaşındırıyor. Ben de lazer olduğumdan dolayı gözüm monitöre baktığında çok daha fazla kuruyordu. O yüzden uzun zamandır bir monitor lambası bakıyordum. Fiyatları giriş seviyelerde 1000tlden başlıyordu ben de almışken rgb aydınlatması da olsun istiyordum bu sebeple istediğim modellerin fiyatları da artıyordu. Her neyse; son zamanlarda illa karşınıza çıkmıştır bu tarz monitor lambaları. Çoğumuz gece-akşam pcdeyken odamızın ışığını kapalı tutuyoruzdur, bu sebeple masa çok ışıksız ve cansız duruyor. Monitör lambası burda tam bir çözüm oluyor. Hem istediğiniz karanlığı ele edip hem de masanızın daha güzel gözükmesini sağlıyor. Küçük bir artı olarak artık ışık geçiren keycaps aramanıza da gerek kalmıyor :D Aşağıya aldığım ürünün fotoğraflarını ekleyeceğim, sonrasında nasıl uyguna alacağınızı anlatacağım.

1731167188640.png

Ürünün kutusu bu şekilde, içinden sadece ürün çıkıyor

1731167269852.png

Lambanın 4farklı aydınlatma seçeneği var, ve rgb. Driveri vs yok, 10mod renk geçişi yapabiliyorsunuz tekli veya rainbow şeklinde. Sağ ve sol tarafları dokunmatik. Çift tıkla aç kapa, dokunmayla renk ve ışık modları değiştirilebiliyor. Modlar sıcak, çok sıcak, soğuk ve çok soğuk şeklinde. Aşağıya çok sıcak ve soğuk fotoğraflarını atıcam, diğerlerinde fark çok belli olmuyor.

1731167431648.png

1731167543636.png

1731167571484.png

1731167602857.png

Bu da arkadan görünüşü;
1731167647679.png

Arka tarafı full şerit rgb, 10 renk modu var.
Ürün benim ilk masa lambam olmasına rağmen çok çok tatmin etti ve aşırı komik bir fiyata geldi. Hem odama çok güzel bi ışık kattı hem de ışığı ciddi anlamda kırıyor ve son bi kaç saattir gözüm daha az rahatsız oldu. AYRICA EK BİR BİLGİ;
---MONITORUNUZ CURVED VEYA ARKASI BOMBELI ISE LAMBAYI SABİT TUTMAK ZOR OLABİLİR, BEN ÇİFT TARAFLI BANT İLE SABİTLEDİM ARKA BİRAZ GÖBEKLİ OLDUĞU İÇİN.--
Ürünün linkini ve nasıl uyguna alacağınızı aşağıya atıyorum;

RGB MONITOR LAMBASI
1731168022877.png

1731168031905.png

Ürünü siz de bu fiyata almak istiyorsanız arama yerine monitör lambası yazın ve monitör lambalarını gezin tek tek. Sonrasında arama kısmına discountcard 000 yazın ve seçtiğiniz ürün %90 indirimli fırsatı gelicek. Bu kampanyayı yapmak için +5-7 ürün ekletiyor. Ben bu şekilde kız kardeşime takılar aldım, siz de ufak tefek veya ihtiyacınız olan şeyleri alıp lambayı bedavaya getirebilirsiniz.
@B1L0 @Cavuskerem @DesertEagl3 @umutatwss @lunatik

Ekler

• 1731167908536.png
    1731167908536.png
    205.6 KB · Hit: 58

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
yusuf ecer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ışığı iyi mi bunun çok dandik duruyordu
ÇOK ÇOK iyi ışıkları. Odamda lamba yakıyormuşum gibi duruyor dışardan. Masa mükemmel derecede aydınlık duruyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
yusuf ecer
bendede kuruluk var çok bakınca olan göz ağrısını gideriyo mu
Bugün kullandım , uzun deneyimim olmadı henüz ama gözümü baya rahatlattı bugün içerisinde. Işığı baya kırıyor monitörden gelen.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
umut
elinize sağlık hocam güzel inceleme olmuş pazartesi de benim elime ulaşacak inşallah :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
yusuf ecer
elinize sağlık hocam güzel inceleme olmuş pazartesi de benim elime ulaşacak inşallah :D
Çok güzel ürün gerçekten tek sıkıntım sabitlemek çok zor monitörün arkası hafif büyükse:'

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
umut
Çok güzel ürün gerçekten tek sıkıntım sabitlemek çok zor monitörün arkası hafif büyükse:'
gelsin hocam ben de deneyeceğim bakalım bende direkt olacak mı ince ve bombe yok aslında rahat bir şekilde olacağını düşünüyorum. Ayrıca 1 ışık 2 monitörden gelen mavi ışınları engeller mi ? yoksa 2 monitör için 2 tane ışık kullanmak şart mı ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
yusuf ecer
gelsin hocam ben de deneyeceğim bakalım bende direkt olacak mı ince ve bombe yok aslında rahat bir şekilde olacağını düşünüyorum. Ayrıca 1 ışık 2 monitörden gelen mavi ışınları engeller mi ? yoksa 2 monitör için 2 tane ışık kullanmak şart mı ?
Ben sadece ana monitöre aldım ama muhtemelen engellemez, mantığı aşağı vuran ışık göze gelen ışığı kırıyor. Diğer monitörün üstünde olmadığı için pek mümkün değil.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
umut
ayrıca arkadaşlar kasım indirimlerini takip edin bence bunun silindir yerine köşeli tarzında olan modeli 168 TL'ye düşmüştü 1 tane aldım diye fazladan almamıştım sonrasında da fiyatı 450 TL'ye çıkmıştı. indirimleri takip etmek işe yarayabilir.

168 TL'ye düşen ürün:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sadece ana monitöre aldım ama muhtemelen engellemez, mantığı aşağı vuran ışık göze gelen ışığı kırıyor. Diğer monitörün üstünde olmadığı için pek mümkün değil.
haklısınız hocam o zaman 2. monitörü aldığımda bu taktik ile 2. ışığı sipariş etmek iyi olacak

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
yusuf ecer
Bu rgb değil ama aynı fiyata rgb daha mantıklı.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,078
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
İnceleme ve bilgilendirme için teşekkürler hocam elinize sağlık. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Top Bottom