Neler Yeni

Superbox için en iyi modem öneriniz nedir

Dewexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan musluoğlu
Arkadaşlar yeni eve taşındım internet altyapısı yok araştırdım uzaynet ve superbox kullanabiliyormuşum. Uzayney kurulumu çok pahalı birde yağmurlu havada çekmeme sorunları varmış ondan vazgeçtim. Superboxtan başka seçeneğim kalmıyor. Bana superbox için en iyi modem hangisi olur önerileriniz var mı?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar yeni eve taşındım internet altyapısı yok araştırdım uzaynet ve superbox kullanabiliyormuşum. Uzayney kurulumu çok pahalı birde yağmurlu havada çekmeme sorunları varmış ondan vazgeçtim. Superboxtan başka seçeneğim kalmıyor. Bana superbox için en iyi modem hangisi olur önerileriniz var mı?
superbox için modem kendi veriyolar + evinizde türkcell çekmiyorsa pek yaklaşmayın altyapı yakında gelir ama taahhüt peşinizi bırakmaz

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
benzer durumdayım, 3 aydır altyapı gelmedi. turktelekom magnet kullanıyorum. kotalı şekilde 4.5g hızında internetleri var. kotasız sınırsız kullanım 15mbps sınırları var. Ben kotasız paketi kullanıyorum 3 aydır. youtube 1080p izletiyor. netflix 4k açıyor(emin degilim ). Oyunlarda inanılmaz paket kaybı oluyor. cs oyannmıyor valorant ping degisken. Baska sorun olursa yardımcı olabilirim turk telekom için

Dewexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan musluoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
superbox için modem kendi veriyolar + evinizde türkcell çekmiyorsa pek yaklaşmayın altyapı yakında gelir ama taahhüt peşinizi bırak
Şöyle ki oturduğum ev 0 bina ve binanın içerisinde fiber kablolar var ama mahallede fiber yok. Yani fiberin bana gelmesi internette ki araştırmalarımla bayaa uzun sürebilirmiş. Benim düşük pingte ortalama hızda bir internete ihtiyacım var başka bir öneriniz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

benzer durumdayım, 3 aydır altyapı gelmedi. turktelekom magnet kullanıyorum. kotalı şekilde 4.5g hızında internetleri var. kotasız sınırsız kullanım 15mbps sınırları var. Ben kotasız paketi kullanıyorum 3 aydır. youtube 1080p izletiyor. netflix 4k açıyor(emin degilim ). Oyunlarda inanılmaz paket kaybı oluyor. cs oyannmıyor valorant ping degisken. Baska sorun olursa yardımcı olabilirim turk telekom için
Altyapının gelmesi uzun sürecek gibi onun için bende magnet yada suberbox kullanacağım. Hangisini neye göre seçmeliyim

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Şöyle ki oturduğum ev 0 bina ve binanın içerisinde fiber kablolar var ama mahallede fiber yok. Yani fiberin bana gelmesi internette ki araştırmalarımla bayaa uzun sürebilirmiş. Benim düşük pingte ortalama hızda bir internete ihtiyacım var başka bir öneriniz var mı

Altyapının gelmesi uzun sürecek gibi onun için bende magnet yada suberbox kullanacağım. Hangisini neye göre seçmeliyim
Binada imza toplayıp getirtebilirsiniz diye biliyorum

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

abi tek kullanmayacaksan hiç bulaşma pişman olursun

aktif olarak kullanıyorum soru varsa alabilirim, total 7-8. ayım felan

şu konumu okuyabilirsiniz

Son düzenleme:
Top Bottom