Neler Yeni

Yardım Netspeed tavsiye eder misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hakan
100 mbps paketini almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz yoksa benzer fiyatlı millenicom da düşünülebilir mi ? Türk Telekom kullanıyordum ve aşırı memnundum ancak taahhüt bitip fiyatlar bayagi yükselince iptal ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Adem
Önceden kullandığın internette bağlantı sorunları, İnternet kopmaları falan yaşamadıysan yani altyapında herhangi bir sorun yoksa dilediğin internet sağlayıcısını bağlatabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ertuğrul Yavuz
100 mbps paketini almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz yoksa benzer fiyatlı millenicom da düşünülebilir mi ? Türk Telekom kullanıyordum ve aşırı memnundum ancak taahhüt bitip fiyatlar bayagi yükselince iptal ettim.
Millenicom bayiliği olan bir ablam var, Vodafone var şu anda hızlarım epey düşük taahhüt bitmek üzere. Abla yapıyor muyuz bana bir internet dedim, hayır sakın bulaşma dedi kendisi bayi bak. Aslında şunu söyleyebiliriz hiçbir market, internet sağlayıcı gıda firması neyse konuyu dağıtmayalım bizi düşünmüyor, bize iyi olan için uğraşmıyor. O yüzden en mantıklı seçenek hangisine elimizi verirsek kolumuzun daha azını kaptırırız sorusunu cevaplamak. Türknet vs. hepsinde şikayet var seçin yapmak zor.

Top Bottom