Neler Yeni

Yardım Netspeed veya millenicom ?

thexlone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Batuhan
turknet millenicom netspeed. Hepsini kullandım tecrübe ettim. Suan yoluma netspeed ile devam ediyorum. Aralarında en az Ping veren hiç kopma yaşatmayan netspeeddir. Davet kodu ile 12 ay boyunca her ay faturanda 10 TL indirimde kazanabiliyorsun. MH cok iyi. Web online işlemleri güzel. Sorun yaşamıyorsun kolay kolay

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Bende samsunda 10 yılı aşkın süredir kablonet kullanıyorum ve hala 100 mbps + evde bütün kanallar açık ( nat geo sinema tv fx vs ) TV hizmetine 110 TL ödüyorum. Fakat her yerde olduğu gibi alt yapı önemli bende milleni veya netspeed düşünüyordum ikisinden teklif aldım. Milletinde şikayetler biraz fazla araştırmalarıma göre.
Doğal olarak daha fazla kullanılan firmanın şikayeti daha fazla olur. TürkNet'den millenicoma sadece ben en az 10 arkadaşımı geçirdim zamlardan sonra, bayağı bir yoğunluk yaşadı Millenicom o sırada.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

NotGonna

80+ Bronze
Hocam bu bağlama ücreti her türlü oluyor mu? gıbırnete geçmeyi düşünüyorum da

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Hocam bu bağlama ücreti her türlü oluyor mu? gıbırnete geçmeyi düşünüyorum da
Netspeed ve millenicomda bağlantı ücretine müdahale edemiyoruz dediler. Bende ttnetin eski hattıda modemide çekili duruyor bunuda belirttim yinede alıyoruz dediler.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkisi de tercih edilebilir. İkisini de deneyimledim. Millenicom'dan bir tık daha memnun kaldım diyebilirim. İnternet ve özellikle müşteri hizmetleri konusunda. Gıbırnet'i de deneyimledim deneyimlemez olaydım hiç bulaşma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
İkisi aynı altyapıyı kullanmıyor. Netspeed tt, millenicom superonline kullanıyor.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Netspeed kullandım iyidir. Ancak millenicom kullanmadım o yüzden bir şey diyemiyorum. Hangisini bağlatırsanız sıkıntısız kullanırsınız inşallah. Zira birinin sorun yaşamadığı sağlayıcıda başka biri sorun yaşayabiliyor.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Netspeed kullandım iyidir. Ancak millenicom kullanmadım o yüzden bir şey diyemiyorum. Hangisini bağlatırsanız sıkıntısız kullanırsınız inşallah. Zira birinin sorun yaşamadığı sağlayıcıda başka biri sorun yaşayabiliyor.
Aynen öyle illere göre değişiyor yukarıda belirttim kablonet kullanıyorum Samsunda 10 yıldan fazladır. Bir kere akşam 9 a doğru sorun oldu Gece 11 e doğru ekiplerin gelip sıkıntı çözmüşlüğü var. İlden ile ilçeden ilçeye çok değişiyor maalesef. Netspeed bağlatıp duruma göre devam edeyim o zaman.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Millenicomda karar kıldım şimdilik beğenmezsem eğer netspeed e geçiş yaparım taahhüt yok nede olsa. Teşekkürler herkese.

Top Bottom