Transfer sürecindebir hareketlenme olan var mı kargosunda. Bende hâlâ gümrük diyor
.Transfer sürecinde
benimki de kaldı havalimanında basıcam şimdi gümrüğü az kaldıHay anasını olm hani toplu aliyordu benimki niye kaldı yine
kral illa gelecek zaten de çok bekletti hevesim kaçıyo yavaş yavaşBeyler vergisini ödediğiniz ürünler her türlü gümrükten geçip teslim edecekler. Teslim alamayacağınız ürünleri temudan sipariş edemiyorsunuz zaten uyarı veriyor.
Hocam cebe indirme oluyor korkum o. Biliyorum çok alış veriş yaptım zaten. Kargoda yada gümrük arasında kaybolma oluyor. Ben şuan aynı fiyata alamam ürünleri. Ayriyetten 18 gündür bekliyorum. Paramı iade edip enayi gibi susacagim mi?.Beyler vergisini ödediğiniz ürünler her türlü gümrükten geçip teslim edecekler. Teslim alamayacağınız ürünleri temudan sipariş edemiyorsunuz zaten uyarı veriyor.
Ayni durumda benimkide birerbir ama benimki 11 Kasım'dan beri transfer sürecinde
Ben 8 Kasım'da klavye aldım bugün teslim edilecek totalde 10 gün sürdüArkadaşlar şu indirim fasa fisosuyla birkaç ürün almıştım. 700 800 TL'lik 8 günde ülkeye geldi ürün. 5 gündür gümrükten hareket etmedi. 1 Kasım'da sipariş vermiştim hâlâ gelecek. Sizinkilerde bu kadar uzun sürüyor mu?.
Transfer sürecinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Hangi kargoBen 8 Kasım'da klavye aldım bugün teslim edilecek totalde 10 gün sürdü
ArasKanka unutmadan sorsana kargon gelince. Benden daha önce kargosu falan olan arkadaşlarım vardı de. Onların kargosu hâlâ gümrükde de. Neden benimki yola çıktıda onlarınki hâlâ duruyormuş de bi sor bakim.
Hangi kargo
Kardeşimin ki maviydi. Geldi bile dediğimde ayrı ayrı geçiyo falan demişlerKanka unutmadan sorsana kargon gelince. Benden daha önce kargosu falan olan arkadaşlarım vardı de. Onların kargosu hâlâ gümrükde de. Neden benimki yola çıktıda onlarınki hâlâ duruyormuş de bi sor bakim.
Hangi kargo
Cebe niye indirsinler oğlum zaten. Vergiyle harçlığını alıyor onlar.Hocam cebe indirme oluyor korkum o. Biliyorum çok alış veriş yaptım zaten. Kargoda yada gümrük arasında kaybolma oluyor. Ben şuan aynı fiyata alamam ürünleri. Ayriyetten 18 gündür bekliyorum. Paramı iade edip enayi gibi susacagim mi?.
Ayni durumda benimkide birerbir ama benimki 11 Kasım'dan beri transfer sürecinde