Temu gönderisi hakkında

bir hareketlenme olan var mı kargosunda. Bende hâlâ gümrük diyor

Ekler

• Screenshot_2024-11-18-09-31-26-656_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-11-18-09-31-26-656_com.einnovation.temu.jpg
    329.8 KB · Hit: 28
Beyler vergisini ödediğiniz ürünler her türlü gümrükten geçip teslim edecekler. Teslim alamayacağınız ürünleri temudan sipariş edemiyorsunuz zaten uyarı veriyor.

Beyler vergisini ödediğiniz ürünler her türlü gümrükten geçip teslim edecekler. Teslim alamayacağınız ürünleri temudan sipariş edemiyorsunuz zaten uyarı veriyor.
Hocam cebe indirme oluyor korkum o. Biliyorum çok alış veriş yaptım zaten. Kargoda yada gümrük arasında kaybolma oluyor. Ben şuan aynı fiyata alamam ürünleri. Ayriyetten 18 gündür bekliyorum. Paramı iade edip enayi gibi susacagim mi?.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimki de kaldı havalimanında basıcam şimdi gümrüğü az kaldı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ayni durumda benimkide birerbir ama benimki 11 Kasım'dan beri transfer sürecinde 🤦‍♂️

Arkadaşlar şu indirim fasa fisosuyla birkaç ürün almıştım. 700 800 TL'lik 8 günde ülkeye geldi ürün. 5 gündür gümrükten hareket etmedi. 1 Kasım'da sipariş vermiştim hâlâ gelecek. Sizinkilerde bu kadar uzun sürüyor mu?.
Ben 8 Kasım'da klavye aldım bugün teslim edilecek totalde 10 gün sürdü

Kanka unutmadan sorsana kargon gelince. Benden daha önce kargosu falan olan arkadaşlarım vardı de. Onların kargosu hâlâ gümrükde de. Neden benimki yola çıktıda onlarınki hâlâ duruyormuş de bi sor bakim.
Transfer sürecinde

.

Ben 8 Kasım'da klavye aldım bugün teslim edilecek totalde 10 gün sürdü
Hangi kargo

Kanka unutmadan sorsana kargon gelince. Benden daha önce kargosu falan olan arkadaşlarım vardı de. Onların kargosu hâlâ gümrükde de. Neden benimki yola çıktıda onlarınki hâlâ duruyormuş de bi sor bakim.

Hangi kargo
Aras

Hangi kargo
Kardeşimin ki maviydi. Geldi bile dediğimde ayrı ayrı geçiyo falan demişler

Hocam cebe indirme oluyor korkum o. Biliyorum çok alış veriş yaptım zaten. Kargoda yada gümrük arasında kaybolma oluyor. Ben şuan aynı fiyata alamam ürünleri. Ayriyetten 18 gündür bekliyorum. Paramı iade edip enayi gibi susacagim mi?.

Ayni durumda benimkide birerbir ama benimki 11 Kasım'dan beri transfer sürecinde 🤦‍♂️
Cebe niye indirsinler oğlum zaten. Vergiyle harçlığını alıyor onlar.

Temudan tonla sipariş verdim sıkıntı çıkmadı. Ama pubgden keycap kazandım bedava koreden geliyordu gümrükten geçmedi. Kaldı orda Anlatabildim mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,284
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri