Arda Fisher
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 333
- İsim
- Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler, selam
DDR4 platformunda yapabildiğim en kaliteli geliştirmeleri tamamladığım sistemimi satmayı düşünüyorum. Aslında işlemciyi değiştirme planım vardı, ama vazgeçtim. Şimdi bu sistemi satıp, biraz da üzerine ekleyerek 4K çözünürlükte oyun oynatacak bir PC toplamayı planlıyorum.
Sistem detayları ve durumları şu şekilde:
Ekran Kartı: Colorful iGame RTX 4060 Tİ Ultra OC 8GB GDDR6 (1 haftalık, neredeyse sıfır).
İşlemci: Ryzen 5 5600 (kutusuz, 10 aylık, garantili).
Anakart: Gigabyte B550 Aorus Elite V2 (7 aylık, garantili ve kutulu).
SSD: Kingston NV2 1TB (10 aylık, garantili).
Soğutucu: Team T-Force 240mm beyaz sıvı soğutucu (10 aylık, garantili ve kutulu).
RAM: 4x 8GB Kingston Beast DDR4 RGB Bellek (7 aylık, garantili ve kutulu).
Kasa: DeepCool CC560 A-RGB mid-tower ATX siyah kasa (10 aylık, garantili ve kutulu).
PSU: DeepCool PF550 550W (10 aylık, garantili ve kutulu).
Monitör: Dell G2524H 280Hz, 0.5ms (5 aylık, garantili ve kutulu).
Ekran kartı ve monitör neredeyse sıfır gibi; diğer bileşenler düzenli kullanıldı, tümü sorunsuz durumda. İşlemci hariç diğer parçaların kutusu mevcut ve garanti kapsamında.
Sizce bu set-up ne kadar eder? Fikirlerinizi merak ediyorum.
DDR4 platformunda yapabildiğim en kaliteli geliştirmeleri tamamladığım sistemimi satmayı düşünüyorum. Aslında işlemciyi değiştirme planım vardı, ama vazgeçtim. Şimdi bu sistemi satıp, biraz da üzerine ekleyerek 4K çözünürlükte oyun oynatacak bir PC toplamayı planlıyorum.
Sistem detayları ve durumları şu şekilde:
Ekran Kartı: Colorful iGame RTX 4060 Tİ Ultra OC 8GB GDDR6 (1 haftalık, neredeyse sıfır).
İşlemci: Ryzen 5 5600 (kutusuz, 10 aylık, garantili).
Anakart: Gigabyte B550 Aorus Elite V2 (7 aylık, garantili ve kutulu).
SSD: Kingston NV2 1TB (10 aylık, garantili).
Soğutucu: Team T-Force 240mm beyaz sıvı soğutucu (10 aylık, garantili ve kutulu).
RAM: 4x 8GB Kingston Beast DDR4 RGB Bellek (7 aylık, garantili ve kutulu).
Kasa: DeepCool CC560 A-RGB mid-tower ATX siyah kasa (10 aylık, garantili ve kutulu).
PSU: DeepCool PF550 550W (10 aylık, garantili ve kutulu).
Monitör: Dell G2524H 280Hz, 0.5ms (5 aylık, garantili ve kutulu).
Ekran kartı ve monitör neredeyse sıfır gibi; diğer bileşenler düzenli kullanıldı, tümü sorunsuz durumda. İşlemci hariç diğer parçaların kutusu mevcut ve garanti kapsamında.
Sizce bu set-up ne kadar eder? Fikirlerinizi merak ediyorum.