Neler Yeni

Yardım AJAZZ AJ159 APEX'E NE OLDU?

lonelyboy

80+
Bu markayı ve fareyi yurtdışında redditte vb yerden yere vuruyolar bizimkiler görmemiş gibi saldırıyor, bu fare yarı yarıya patlayabilir de iyi de çıkabilir

Amd34

80+ Silver

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu markayı fareyi yurtdışında redditte vb yerden yere vuruyolar bizimkiler görmemiş gibi saldırıyor, bu fare yarıya yarı patlayabilir de iyi de çıkabilir
Evet öyle bir ihtimal var. Çift tıklama sorunları, donma sorunları falan başlarsa işimiz yaş.

Yurt dişinda yerden yere vurdukları kısmı doğru değil ama. Olan şey şu: bu markalar daha düşük fiyata daha yüksek özellik satıyor. Kaliteden kısıp + rekabetçi faktörlerle yapıyorlar. Dolayisiyla arıza ihtimali daha yüksek gibi. Garanti de yok.

Dolayısıyla TR'de 2K vermeek cok mantıksız buna.

lonelyboy

80+
Evet öyle bir ihtimal var. Çift tıklama sorunları, donma sorunları falan başlarsa işimiz yaş.

Yurt dişinda yerden yere vurdukları kısmı doğru değil ama. Olan şey şu: bu markalar daha düşük fiyata daha yüksek özellik satıyor. Kaliteden kısıp + rekabetçi faktörlerle yapıyorlar. Dolayisiyla arıza ihtimali daha yüksek gibi. Garanti de yok.

Dolayısıyla TR'de 2K vermeek cok mantıksız buna.
nasıl doğru değil hocam bizim gibi ekonomik refahı olmayan ülkeler dışında böyle markaların farelerini kimse almıyor şüpheyle bakılıyor.

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Çaydaş
Bu markayı ve fareyi yurtdışında redditte vb yerden yere vuruyolar bizimkiler görmemiş gibi saldırıyor, bu fare yarı yarıya patlayabilir de iyi de çıkabilir
Ben 8Khz kullanıyorum oyunlarda vs donma takılma yaşamadım şarj süresi idare eder ve dolması da hızlı 2 ila 4 saatte full oluyor

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Mahir Cengiz
Suan geldi eve gidince bakacagım artık umarım beni rahatsız etmez hevesim kursagımda kalır çok fazla kullanacak olmasamda buyuk kolaylık olur diye dusunuyordum ses tekerleğin
Hocam gayet yeterli ses tekerleği var abartılacak kadar kötü değil.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
nasıl doğru değil hocam bizim gibi ekonomik refahı olmayan ülkeler dışında böyle markaların farelerini kimse almıyor şüpheyle bakılıyor.
Nasıl kimse almıyor hocam? Delisiniz siz. 1.5 milyar Çin'de kimse almıyor olsa sizce bu markalar yaşar mı? Bunlar onu da aşıp Avrupa pazarına gelenler. Daha çıkmayanlari görün siz.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk
fırsatçı s"refsizler yüzünden oldu hertürlü para iadesi almaya çalışıyorlar firmanın yerinde olsam bende satışlarımı türkiyeye kapatırım.
Buradan o s"refsizlere sesleniyorum insallah ettiğinizi bulursunuz sizin yüzünüzden ülkenin adı kirleniyor.
aynen öyle bu illete bir kere bulaşan kurtulamaz sanki babasının hayrına dağıtıyorlar. adam ürünü almış kullanıyor. belki üründe kusur bile yok ama yok şurası şöyle burası böyle diyip hasarlı gösterip iade almaya çalışan bir grup vardı bir ara

Amd34

80+ Silver
aynen öyle bu illete bir kere bulaşan kurtulamaz sanki babasının hayrına dağıtıyorlar. adam ürünü almış kullanıyor. belki üründe kusur bile yok ama yok şurası şöyle burası böyle diyip hasarlı gösterip iade almaya çalışan bir grup vardı bir ara
o grup tükenmez birde utanmadan burda paylaşırlardı şöyle yapın şöyle edin diye sağlam mala bozuk muamalesi çekiyorlar

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Çaydaş
Top Bottom