Renk farketmez gelse de stoklasamGelse beyaz gelir mi o da var.
Bir çok kişi gördüm yabancı kullanan gayet sağlam markaBu markayı fareyi yurtdışında redditte vb yerden yere vuruyolar bizimkiler görmemiş gibi saldırıyor, bu fare yarıya yarı patlayabilir de iyi de çıkabilir
Beyaz yada siyah gelirse bir tane daha almayı düşünüyorum hocam 2.ye stok açıldıysa 3.yüde açılır gibi ya sizde alırsınız gibi geliyor banaGelse beyaz gelir mi o da var.
Evet öyle bir ihtimal var. Çift tıklama sorunları, donma sorunları falan başlarsa işimiz yaş.Bu markayı fareyi yurtdışında redditte vb yerden yere vuruyolar bizimkiler görmemiş gibi saldırıyor, bu fare yarıya yarı patlayabilir de iyi de çıkabilir
nasıl doğru değil hocam bizim gibi ekonomik refahı olmayan ülkeler dışında böyle markaların farelerini kimse almıyor şüpheyle bakılıyor.Evet öyle bir ihtimal var. Çift tıklama sorunları, donma sorunları falan başlarsa işimiz yaş.
Yurt dişinda yerden yere vurdukları kısmı doğru değil ama. Olan şey şu: bu markalar daha düşük fiyata daha yüksek özellik satıyor. Kaliteden kısıp + rekabetçi faktörlerle yapıyorlar. Dolayisiyla arıza ihtimali daha yüksek gibi. Garanti de yok.
Dolayısıyla TR'de 2K vermeek cok mantıksız buna.
Ben 8Khz kullanıyorum oyunlarda vs donma takılma yaşamadım şarj süresi idare eder ve dolması da hızlı 2 ila 4 saatte full oluyorBu markayı ve fareyi yurtdışında redditte vb yerden yere vuruyolar bizimkiler görmemiş gibi saldırıyor, bu fare yarı yarıya patlayabilir de iyi de çıkabilir
Hocam gayet yeterli ses tekerleği var abartılacak kadar kötü değil.Suan geldi eve gidince bakacagım artık umarım beni rahatsız etmez hevesim kursagımda kalır çok fazla kullanacak olmasamda buyuk kolaylık olur diye dusunuyordum ses tekerleğin
Nasıl kimse almıyor hocam? Delisiniz siz. 1.5 milyar Çin'de kimse almıyor olsa sizce bu markalar yaşar mı? Bunlar onu da aşıp Avrupa pazarına gelenler. Daha çıkmayanlari görün siz.nasıl doğru değil hocam bizim gibi ekonomik refahı olmayan ülkeler dışında böyle markaların farelerini kimse almıyor şüpheyle bakılıyor.
aynen öyle bu illete bir kere bulaşan kurtulamaz sanki babasının hayrına dağıtıyorlar. adam ürünü almış kullanıyor. belki üründe kusur bile yok ama yok şurası şöyle burası böyle diyip hasarlı gösterip iade almaya çalışan bir grup vardı bir arafırsatçı s"refsizler yüzünden oldu hertürlü para iadesi almaya çalışıyorlar firmanın yerinde olsam bende satışlarımı türkiyeye kapatırım.
Buradan o s"refsizlere sesleniyorum insallah ettiğinizi bulursunuz sizin yüzünüzden ülkenin adı kirleniyor.
o grup tükenmez birde utanmadan burda paylaşırlardı şöyle yapın şöyle edin diye sağlam mala bozuk muamalesi çekiyorlaraynen öyle bu illete bir kere bulaşan kurtulamaz sanki babasının hayrına dağıtıyorlar. adam ürünü almış kullanıyor. belki üründe kusur bile yok ama yok şurası şöyle burası böyle diyip hasarlı gösterip iade almaya çalışan bir grup vardı bir ara
Eyw ustam zaten aldım begenmesemde kullanıcam begensemde kullanıcam o yüzden sorun yok tecrube edecem inş bu aksam ^^ tesekkur ederimHocam gayet yeterli ses tekerleği var abartılacak kadar kötü değil.
Ses tekerleği geyet iyi sadece biraz oynuyor dokununca.Hocam plastiği harbiden A820max göre kötü
Ses tekerleği olsun diye konmuş