Marginale
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,239
- İsim
- Muhammed emin efe
Arkadaşlar biraz uzun yazacağım ama sıkılmadan lütfen okuyun. Bundan tam 3 ay önce banka ve kredi kartı bilgilerim riskli yerlerden alışveriş vb işlem yapmama rağmen çalınarak 13k PLAYSTATİON STORE üzerinden çekilmişti. Kardeşimin kartıda benim telefonda ekli olduğu için onunda kart bilgilerini bi şekilde çalıp yaklaşık 24k yine aynı yerden çalınmıştı. Bankaya ve savcılığa gidip bi ton uğraştım hala bekliyorum. Az önce sanal kartıma tekrardan bi şekilde ulaşıp işlem yapılmaya çalışılmış ve banka bloke koyup bana mesaj attı. Sahibinden, Temu vb güvenli sandığımız sitelerde dışında bi yerden hiç alışveriş yapmış biri değilim. Ancak bu sitelerden ya bilgi sızıyor ya da bi şekilde bilgi veriliyor.
ACELESİ OLAN DİREKT BURDAN SONRAYI OKUSUN; Banka veya kredi kartınızı kesinlikle direkt olarak kullanmayın. Sanal kart oluşturun ve kesinlikle yurtdışı alışverişe kapalı tutun kartı. Alışveriş yapacağınız zaman çok kısa süreliğine limiti yükseltin, alışveriş yapın ve geri kapatın. Sizde benim gibi uğraşmayın diye sizlere açıklamak istedim. Tüm tanıdıklarınız ile de bu durumu paylaşın.
ARAŞTIRDIM ABD'DE Bİ SÜSLEME DÜKKANINDAN ÜRÜN ALMAYA ÇALIŞMIŞ NAMUSSUZLAR. CUSTOM EMBELLİSHMENT LİTLETON DİYE GÖZÜKÜYOR BANKADA.
ACELESİ OLAN DİREKT BURDAN SONRAYI OKUSUN; Banka veya kredi kartınızı kesinlikle direkt olarak kullanmayın. Sanal kart oluşturun ve kesinlikle yurtdışı alışverişe kapalı tutun kartı. Alışveriş yapacağınız zaman çok kısa süreliğine limiti yükseltin, alışveriş yapın ve geri kapatın. Sizde benim gibi uğraşmayın diye sizlere açıklamak istedim. Tüm tanıdıklarınız ile de bu durumu paylaşın.
ARAŞTIRDIM ABD'DE Bİ SÜSLEME DÜKKANINDAN ÜRÜN ALMAYA ÇALIŞMIŞ NAMUSSUZLAR. CUSTOM EMBELLİSHMENT LİTLETON DİYE GÖZÜKÜYOR BANKADA.
Son düzenleme: