Neler Yeni

Yardım AJAZZ AJ159 APEX'E NE OLDU?

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Lütfü A
Şu konu altında o kadar komik şeyler okudum ki Allahta sizi güldürsün mouse içi açıldığı için satış kapanmış 😁 😁 Büyük ihtimal Tr ye ayrılan kampanyalı stok bitti o yüzden kapadılar
bilir kişimiz de geldi.😀😀 peki ajazz mağazası niye türkiye de gözükmüyor diğer ülkelerde gözüküyor. 🤓🤓

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe
Temu da komple mağaza kalkmış stok bekleyenler vardı ben dahil ne zaman gelir artık gelir mi?
Zaten arkadaşlar demiş ama ürün sağlam geldiği halde bug gibi kullanıp para iadesi alıyorlar. Birde bazıları taktik buldum diye forumda konu açmıştı omurgasızlar. Bundan sonra cidden ürünü sorunlu gelenlere olan olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Hüseyin
Zaten arkadaşlar demiş ama ürün sağlam geldiği halde bug gibi kullanıp para iadesi alıyorlar. Birde bazıları taktik buldum diye forumda konu açmıştı omurgasızlar. Bundan sonra cidden ürünü sorunlu gelenlere olan olacak.
Sorunlu ürünleri temuyla satıyorlar diyen de vardı. Yani %50 ihtimal bozuk gelebilirmiş.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bide azerbaycana bakayım dedim ŞUNLARA BAKIN o.O2 o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

179 Apex vay be
179 apex olsa daha iyi olurdu ya düz mousetan ziyade kıvrımlı olanları daha çok seviyordum ben

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
şu fiyata şu kalitede mouse bulmuşlar hala 100-200 lira uğruna ülkeyi kirletiyorlar off

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
fırsatçı s"refsizler yüzünden oldu hertürlü para iadesi almaya çalışıyorlar firmanın yerinde olsam bende satışlarımı türkiyeye kapatırım.
Buradan o s"refsizlere sesleniyorum insallah ettiğinizi bulursunuz sizin yüzünüzden ülkenin adı kirleniyor.
Yav alaksı yok. Milyon kez aynısını dediniz ama milyon kez de stok geldi.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Tuğra

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
efe can
Hocamlar AJ159 1 ay içinde tekrar gelirmi gelmezmi ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
İlk defa böyle oldu tüm ürünleri çektiler fark var milyon defa değil ilk defa oldu bu.
Oldu hocam bir kez daha. Onda da yine iade edenlere sövüldü falan ama açıldı. He sövülmeyi hak ediyorlar orası ayrı fakat tekrar gelecektir.
Diğer ülkelerde bu kadar satılmıyordur büyük ihtimal. Bizde aniden stok bitirdikleri için ara sıra bekletip tekrar açıyorlar vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine de bir zaman sonra bitecek elbette.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,716
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24