Neler Yeni

Aula F75 hem south facing hem de north facing olarak geldi.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ikisi arasında bir fark göremedim. Bu arada southface keycapsler kötü değil ayrı bi havası var.
noyxulxfnzb61.jpg
O side printed keycaps oluyor ve kimse kötü demedi zaten. Mesela north facing ledler ile bu keycapsleri uyumlu olmuyor. Ama south facing ledlerle çok iyi duruyor

ksowkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kiyan kişin
darmoshark m3 prodan geçmeye değer mi daha iyi midir?

yanlış konuya yazmışım kusura bakmayın.

Son düzenleme:

zlagi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Deniz
aula f75'de önceden north facing ledler vardı fakat değiştirdiler heralde kendi sitesinde south facing diye gösteriyor ve bence south facing ledler her anlamda north facing ledlere göre daha iyi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-22 005105.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-22 005105.png
    374.6 KB · Hit: 19

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Arnold Ciwardagexer
aula f75'de önceden north facing ledler vardı fakat değiştirdiler heralde kendi sitesinde south facing diye gösteriyor ve bence south facing ledler her anlamda north facing ledlere göre daha iyi
Neden peki hocam?

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Arnold Ciwardagexer
Hem rgb daha hoş duruyo hem side printed keycaplere uyumlu ve side printed keycapler en şık duran keycapler
RGB direkt gözünüze vuruyor ama hocam. Cherry profile olunca daha çok gözünüze geliyor.

zlagi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Deniz
RGB direkt gözünüze vuruyor ama hocam. Cherry profile olunca daha çok gözünüze geliyor.
Klavyeyi bende aldım büyük ihtimalle south facing gelicek göz alıp almadığını bilemiyorum o yüzden ama zevk meselesi zaten artı olarak ses ve hissiyat farkı varmış ledlerin yerine göre south daha iyi diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığınız klavyelerin ikisi de beyaz galiba switchleri aynı yani bi karşılaştırma yapabilirsiniz çok büyük bi fark olacağını zannetmiyorum ama değiştirir illaki

coolsnow

80+
Ses olarak bir farkları yok, ikisi de aynı sesi veriyor. Aralarında 5 gram fark var sadece. Kendi keycapsleriye north model daha hoş, keycaps değişecekseniz south daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,441
Üyeler
160,849
Son üye
GunduzBey
Top Bottom