Neler Yeni

Yardım Mouse Tekerleği Sapıtıyor

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Yiğit
Steel Series SenteiTen model mouse kullanıyorum ve internet sitelerinde gezinirken farkettim bu durumu sitede yukarı doğru kaydırmak için tekerleği döndürdüğümde bazen sayfa yukarı kayarken aşağı kayıyor ve bu sürekli var 7 8 kez yukarı kayıyorsa 1 2 kezde aşağı kaydırıyor bunu nasıl çözebilirim

xTURANN

80+ Silver
Scroll switchler bozulmuş olabilir. Double click gibi bir şey ama scroll hali yaşadığın şey. İçini açıp temizleyebilirsin veya var olan deliklerden hava spreyi ile temizle.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Scroll switchler bozulmuş olabilir. Double click gibi bir şey ama scroll hali yaşadığın şey. İçini açıp temizleyebilirsin veya var olan deliklerden hava spreyi ile temizle.
içini açma taraftarı değilim pek ama fön makinesiyle soğuk hava modunda bi tutayım boşluklardan

PNSHER

80+ Bronze
Steel Series SenteiTen model mouse kullanıyorum ve internet sitelerinde gezinirken farkettim bu durumu sitede yukarı doğru kaydırmak için tekerleği döndürdüğümde bazen sayfa yukarı kayarken aşağı kayıyor ve bu sürekli var 7 8 kez yukarı kayıyorsa 1 2 kezde aşağı kaydırıyor bunu nasıl çözebilirim
Aynısını G305'te de yaşamıştım. Kendi çözümümü kısaca anlatayım: Mouse’un içini açın, tekerleğin oturduğu enkodere giren kısmı muhtemelen aşınmıştır. Tekerleğin bu enkodere giren kısmına hafif kalınlık yapacak bir şey sarın, sonra yerine oturtun. Sorununuz çözülecektir. Ancak mouse’un garantisi varsa uğraşmadan garantiye göndermek daha iyi olur.

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Who Laughs
aynısını yasıyorum scrollu cevırdıgımde assagı ınmesını ıstıyorum ama bazen yukarı cıkıyor cok az assa iniyor falan acayip garip bi durum

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Yiğit
Aynısını G305'te de yaşamıştım. Kendi çözümümü kısaca anlatayım: Mouse’un içini açın, tekerleğin oturduğu enkodere giren kısmı muhtemelen aşınmıştır. Tekerleğin bu enkodere giren kısmına hafif kalınlık yapacak bir şey sarın, sonra yerine oturtun. Sorununuz çözülecektir. Ancak mouse’un garantisi varsa uğraşmadan garantiye göndermek daha iyi olur.
hocam garantisi hala varmış şimdi kontrol ettimde içini falan açmak istemiyorum pek garantiye göndersem bu sorunu garanti kapsamında sayarlarmı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynısını yasıyorum scrollu cevırdıgımde assagı ınmesını ıstıyorum ama bazen yukarı cıkıyor cok az assa iniyor falan acayip garip bi durum
bazen sinir ediyor ya

birde sadece yukarı kaydırırken oluyor aşağı kaydırmada sorun yok hatta yukarı kaydırırken daha yavaş kaydırıyor

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Ömer
hocam garantisi hala varmış şimdi kontrol ettimde içini falan açmak istemiyorum pek garantiye göndersem bu sorunu garanti kapsamında sayarlarmı acaba

bazen sinir ediyor ya
Elektronik bilginiz yoksa hiç içini açmayın derim, kontak sprey sıkayım derken mouseunuzdan olursunuz tecrübeyle sabit. :)

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Yiğit
Elektronik bilginiz yoksa hiç içini açmayın derim, kontak sprey sıkayım derken mouseunuzdan olursunuz tecrübeyle sabit. :)
yok hocam açma taraftarı değilim zaten garantiye göndersemmi bilemedim fazla uğraşmak istemiyorum ama garantisinin bitmesinede aylar kalmış :D

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen ŞAHİN
benim g102de aşağı kaydırırken yukarı gitme sorunu var. wd-40 sıksam düzelir mi acaba?

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Yiğit
varsa garantıye yollayın belkı sıfırını gonderırler
bunu bim den almıştım ve nerdeyse 2 sene olacak kullanıyorum 2025 şubat ayında garantisi bitecekmiş inşallah kabul ederler :D

Top Bottom