Neler Yeni

Beyaz Aula F75 Sistemimde Çok Sırıtır Mı?

Bende sırıtmaması için bi kac güncelleme yapıyorum siyah beyaz mouse pad alıcam çift monitör kullanıyorum siyah beyaz wallpaper koydum bi kaçta poster alicam duvarın arkasına siyahlı beyazlı güzel durur diye düşünüyorum
Güzel sistem, güle güle kullan dostum.

yefri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
koray canpolat
sırıtmaz aksine iç açar one öyle kapkara

Mkw06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Kazanan
Selamlar dostlar beyaz renk aula f75 satın almıştım şuan kargoda. Sistemimin fotoğrafını bırakıyorum, dandik gamenote klavyem yerine aula f75 gelecek, sizce çok sırıtır mı? fikirlerinizi almak istedim, en kötü siyahı ile takas yapmak için birilerini bulmayı deneyeceğim ama açıkçası pek uğraşmakta istemiyorum, bilemedim.
Alıntıyı görüntüle
İmkan varsa beyaz desenli mouse pad beyaz mouse la çözülür gibi :ROFLMAO:

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
Selamlar dostlar beyaz renk aula f75 satın almıştım şuan kargoda. Sistemimin fotoğrafını bırakıyorum, dandik gamenote klavyem yerine aula f75 gelecek, sizce çok sırıtır mı? fikirlerinizi almak istedim, en kötü siyahı ile takas yapmak için birilerini bulmayı deneyeceğim ama açıkçası pek uğraşmakta istemiyorum, bilemedim.
Alıntıyı görüntüle
Beyaz olan resimlerdeki gibi değil. Rengi daha mat ve çok premium görüntüsü var. Bence renge takılma. Gelince göreceksin ve aşık olacaksın. Keyfini çıkar...

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Heisenberg
B
Alıntıyı görüntüle
Benim de setup aynı böyle, siyah kasa, siyah monitör, siyah kulaklık, siyah mousepad. Tek klavyenin beyaz oluşu aşırı güzel durdu. 😅 Bu arada bence beyaz çok daha iyi duruyor renk olarak. Sarı rengini çok severim normalde ama klavyedeki tonu tutturamamışlar. Dandik durmuş.

Top Bottom