Beyaz Aula F75 Sistemimde Çok Sırıtır Mı?

Antonio Montana

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
337
Selamlar dostlar beyaz renk aula f75 satın almıştım şuan kargoda. Sistemimin fotoğrafını bırakıyorum, dandik gamenote klavyem yerine aula f75 gelecek, sizce çok sırıtır mı? fikirlerinizi almak istedim, en kötü siyahı ile takas yapmak için birilerini bulmayı deneyeceğim ama açıkçası pek uğraşmakta istemiyorum, bilemedim.
1732648688848.png

Selamlar dostlar beyaz renk aula f75 satın almıştım şuan kargoda. Sistemimin fotoğrafını bırakıyorum, dandik gamenote klavyem yerine aula f75 gelecek, sizce çok sırıtır mı? fikirlerinizi almak istedim, en kötü siyahı ile takas yapmak için birilerini bulmayı deneyeceğim ama açıkçası pek uğraşmakta istemiyorum, bilemedim.
Alıntıyı görüntüle
ben full siyah setupa 2. beyaz aulayı aldım :Ddd sırıtır bu arada

Hocam bence hiç sırıtmaz benim sistemde siyah ama kullanıyorum önemli olan kalite göz zevki takılmadan zevk almak önemli

Bu kadar takılmayın hocam, gayet iyi durur renk katar

Sırıtır sana siyah saralım :D

Alıntıyı görüntüle
benim de her şeyim siyah bi mousem beyaz, klavyem gelince 2 beyazım olacak sırıtmıyor çok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ masa beyaz olması kurtarıyor btw

Sırıtır. İade edin.😎

Şaka bir yana deneyip görmek lazım. Zaten acayip modüler bir cihaz. Uğraşıp vakit harcarsanız çok basit şekilde kasasını değiştirebilir, istediğiniz renge çevirebilirsiniz ilerleyen zamanda.

Benim sistem de komple siyah, hatta seninkinden daha karamsar bir ortamı var. Beni çok rahatsız etmedi, kendi havası var çok karakterli bir klavye.

Valla bende Kasa siyah mouse siyah kulaklık yeşil, onun dışında her şey beyaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,277
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri