Neler Yeni

Yardım Oyuncu koltuğu önerisi

Galko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murathan Yekta
Bütçe
8500
Bu butcede ne alınır hawk future ve exvega andromeda iyi demişlerdi bugün sipariş vereceğim hangisi alınmalı

Superman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış ASİLTÜRK
Bende exvega siparişi verdim 6.700TL'den ama bazı yorumlar, fikir olarak ikiye böldü beni :) kullananları tecrübelerini paylaşırsa iyi olur.

Galko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murathan Yekta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende exvega siparişi verdim 6.700TL'den ama bazı yorumlar, fikir olarak ikiye böldü beni :) kullananları tecrübelerini paylaşırsa iyi olur.
Bencede hocam katılıyorum arada kaldım şuan ne almalıyım

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Exvega andromeda kullanıyorum gayet rahat

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
Bende 2 yıldır exvega andromeda var herhangi bir kırılma kumaşında yırtık veya kalkma etme olmadı güzel koltuk ama firmanın yetkilileri tam bir fiyasko koltuk benim elime 25 günde ulaştı bel yastığı yırtık geldi kargoda olmuştur denildi ve o yastığın tedariğide 20 günde yapıldı kargo yönü 2 yıl önce çok yavaştı ama ürün kaliteli bir sorun yaşamadım o zaman 2.250ye felan almıştım indirimde şuan nedir fiyatı bilmiyorum

Galko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murathan Yekta
Bende 2 yıldır exvega andromeda var herhangi bir kırılma kumaşında yırtık veya kalkma etme olmadı güzel koltuk ama firmanın yetkilileri tam bir fiyasko koltuk benim elime 25 günde ulaştı bel yastığı yırtık geldi kargoda olmuştur denildi ve o yastığın tedariğide 20 günde yapıldı kargo yönü 2 yıl önce çok yavaştı ama ürün kaliteli bir sorun yaşamadım o zaman 2.250ye felan almıştım indirimde şuan nedir fiyatı bilmiyorum
Hocam sanırım hawk future alacagım şikayet neredeyse hic yok.
Exvega da hep kırık geldi diye sorunlar var bilemedim

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Hocam sanırım hawk future alacagım şikayet neredeyse hic yok.
Exvega da hep kırık geldi diye sorunlar var bilemedim
banada sağlam geldi oturma genişliğini soruyorsan geniş baya kilolu bir bireyim rahat sığabiliyorum ben ramazan bayramında almıştım hediye bel yastığımı göndermeyi unutmuşlar ben diyince hemen gönderdiler

Galko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murathan Yekta
banada sağlam geldi oturma genişliğini soruyorsan geniş baya kilolu bir bireyim rahat sığabiliyorum ben ramazan bayramında almıştım hediye bel yastığımı göndermeyi unutmuşlar ben diyince hemen gönderdiler
Hocam andromeda alayimmi sizce aklıma yattı ama sıkıntı cıkarsa

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Hocam andromeda alayimmi sizce aklıma yattı ama sıkıntı cıkarsa
Hocam hoşunuza gittiyse alın premium kumaşlı hali hbda indirimde ama ben dokuma kumaş öneririm fiyat farkı fazla ama galiba

Galko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murathan Yekta
Hocam hoşunuza gittiyse alın premium kumaşlı hali hbda indirimde ama ben dokuma kumaş öneririm fiyat farkı fazla ama galiba
Hocam çok şikayet var arada kaldım be

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,189
Üyeler
162,645
Son üye