Neler Yeni

Kıbrıs'tan iPhone 16 Pro almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burak kalın
Merhaba Kıbrıs'ta yaşayan var mı bilmiyorum? Ama bir arkadaşım Kıbrıs'tan telefon almak daha ucuz dedi. İrismo diye bir yeri önerdi gerçekten uygun fiyatları, ama kayıtsız 8 ay kullanılıyormuş. Arkadaşımın dediği ne kadar doğru eğer dedikleri doğru ise önümüzdeki hafta uçak bileti alacağım iyi akşamlar.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,887
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Merhaba Kıbrıs'ta yaşayan var mı bilmiyorum? Ama bir arkadaşım Kıbrıs'tan telefon almak daha ucuz dedi. İrismo diye bir yeri önerdi gerçekten uygun fiyatları, ama kayıtsız 8 ay kullanılıyormuş. Arkadaşımın dediği ne kadar doğru eğer dedikleri doğru ise önümüzdeki hafta uçak bileti alacağım iyi akşamlar.
trden kaçak almak kıbrıstan daha ucuz haberin olsun

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Benim bir yakınım günü birlik uçakla gidip gelip iki tane iPhone 16 pro Max alıp kayıt yaptırdı daha karlı oldu dedi

asko56

80+ Silver
telefonu alsada getiremez çünkü türkiyede 2 telefon yasak elinde hiç telefon olamyacak o telefonun kutusunu çıkarıp kendi telefonu gibi anca getirebilir valizi inceliyorlar haberiniz olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burak kalın
trden kaçak almak kıbrıstan daha ucuz haberin olsun
Abi onlara güven yok bence 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonu alsada getiremez çünkü türkiyede 2 telefon yasak elinde hiç telefon olamyacak o telefonun kutusunu çıkarıp kendi telefonu gibi anca getirebilir valizi inceliyorlar haberiniz olsun
Kendim gidip alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim bir yakınım günü birlik uçakla gidip gelip iki tane iPhone 16 pro Max alıp kayıt yaptırdı daha karlı oldu dedi
Dm den yazacağım

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,887
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776