Neler Yeni

1000TL klavye Önerisi (TR içi)

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Musa Topçu

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Muhammed efe
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Hocalarım sa,
klavye önerisi lazım.
Red switch
RGB olmalı
Beyaz olursa güzel olur.
Değişik marka ürünler indirime girmiş ama pek anlamıyorum, sormak istedim.
Aulacılar gelmesin. (Yurtdışı alamıyacağım maalesef)
Bütçe 1000 tl ancak taksit oranı iyiyse 200-300 artar.
Masam küçük klavyede küçük olursa iyi olur

Düşündüklerim
https://www.trendyol.com/ziyoulang/...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true

https://www.incehesap.com/redragon-...8LX8Nb9MLGPWY15b4-XriggAPJY8EQz_d6QGsVnT4Auu0

https://www.trendyol.com/sarftech/t...4710/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=922919
Ne kadar saçma bi laf ediyorsun. Aula ortağı değil kimse kardeşim sen Türkiye'de dodiklenme diye adamlar öneriyor. Hala onlara gelmesin diyorsun. K617 linki koyup aula'yı eleştirmek akıl mantık işi değil. Zaten yurtdışı satışı bitti şu an sarı sitede var.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Musa Topçu
Ne kadar saçma bi laf ediyorsun. Aula ortağı değil kimse kardeşim sen Türkiye'de dodiklenme diye adamlar öneriyor. Hala onlara gelmesin diyorsun. K617 linki koyup aula'yı eleştirmek akıl mantık işi değil. Zaten yurtdışı satışı bitti şu an sarı sitede var.
istemeyene boşa laf anlatmayın herkesin kendi tercihi daha pahalıya daha dandik bir şey almak istiyorsa bırak alsın uğraşmaya değmez

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
kardeşim sen okumayı biliyor musun? ben ne zaman aulayı eleştirdim. Git birdaha oku aulayı kötüleyen bir şey demişmiyim .
ben sadece diyorum ki yurt dışı alışverişi yapamıyorum belirli sebeplerden

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
istemeyene boşa laf anlatmayın herkesin kendi tercihi daha pahalıya daha dandik bir şey almak istiyorsa bırak alsın uğraşmaya değmez
hala anlamıyorsunuz ben aulayı istemiyorum demedim. o kalitede bir ürün lazım da demedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ziyoulang direkt tavsiye etmiyorum tanıdığım kullanıyordu kısa sürede switchleri bozuldu yine de sen bilirsin
saolun hocam

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Musa Topçu
hala anlamıyorsunuz ben aulayı istemiyorum demedim. o kalitede bir ürün lazım da demedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

saolun hocam
sahibinden millet kapalı kutu satıyor diyorlar 900tllik klavyeye 1300tl vermem diyorsun 900tlye satıldı diye klavyenin 900tl değerinde olduğunu göstermez muadilleri 2-2.5k civarı

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
sahibinden millet kapalı kutu satıyor diyorlar 900tllik klavyeye 1300tl vermem diyorsun 900tlye satıldı diye klavyenin 900tl değerinde olduğunu göstermez muadilleri 2-2.5k civarı
tamam hocam

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Muhammed efe
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
kardeşim sen okumayı biliyor musun? ben ne zaman aulayı eleştirdim. Git birdaha oku aulayı kötüleyen bir şey demişmiyim .
ben sadece diyorum ki yurt dışı alışverişi yapamıyorum belirli sebeplerden
Sen nerenle okuyorsun daha önemlisi bu. Yurtdışı stoğu zaten bitti yazmışım. Ama 1500 liraya alacağın aula f75 saçma sapan ithalatçı garantilerden çok daha uzun ömürlü ve kaliteli bi ürün. Saçma sapan outemo switchli klavyelerden daha iyi yani emin ol. Önerdiğin klavyelerin bozulmak için oksijen ile temas etmesi yeterli bi sebep DFGSDFSDFDSF. Birde aula'cılar gelmesin diyor sanki aula linkini attığın ürünlerden daha dandikte gelmesin diyor.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Sen nerenle okuyorsun daha önemlisi bu. Yurtdışı stoğu zaten bitti yazmışım. Ama 1500 liraya alacağın aula f75 saçma sapan ithalatçı garantilerden çok daha uzun ömürlü ve kaliteli bi ürün. Saçma sapan outemo switchli klavyelerden daha iyi yani emin ol. Önerdiğin klavyelerin bozulmak için oksijen ile temas etmesi yeterli bi sebep DFGSDFSDFDSF
hocam benim aulayla bir sorunum yok emin olun. sadece yurt dışı alışverişi yapamıyorum ve sahibindene güvenmiyorum iyi günler

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,752
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
beler adam aula istemiyorum diyo ne diye zorluyorsunuz taksitle almak istiyo kimse get ile taksit yapabilirsin bile dememiş adama sadece aula aula demişssiniz adamın nakit parası yok belli ne diye zorluyorsunuz

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
beler adam aula istemiyorum diyo ne diye zorluyorsunuz taksitle almak istiyo kimse get ile taksit yapabilirsin bile dememiş adama sadece aula aula demişssiniz adamın nakit parası yok belli ne diye zorluyorsunuz
hocam hay ağzınızı öpeyim. Bazıları anlayamıyor. Çok saolun. Monster istememin nedeni adamlar peşin fiyata 12 taksit yapıyor. Şu ana kadar hep ofis ekipmanları kullandığım için bana çok fark etmez kalite olarak

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Muhammed efe
Ne zorlaması kardeşim hepiniz aynı anda mı tiner kullandınız? Aulcılar gelmesin çok saçma bi uslub sadece. İnsanlar o paraya düzgün şey alsın diye söylüyor bunlarda saçma sapan uslupla bunlar gelmesin yazıyor. Yoksa çokta umrumda değil yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom