2023 modeli bluetooth bağlantı sağlıyor bu usb versiyonuNasıl yani
RAZER BLACKSHARK V2 PRO KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER BLACKSHARK V2 PRO KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bs v2 pro diyor
alınmaz mı bu fiyata"2023" modeli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Razer BlackShark V2 Pro - Razer BlackShark V2 Pro 2023 Karşılaştırması - Epey
Epey - Razer BlackShark V2 Pro - Razer BlackShark V2 Pro 2023 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Alınır tabi bu fiyata kablosuz kulaklık iyidir hem de blackshark v2 proalınmaz mı bu fiyata
Bluetooth ve şarj dışında fark var mı ?Blackshark kulaklıklar 2023 değil bilginize.
al satçı da ihtiyacını görüyor adamın paraya ihtiyacı var demek kiÖn yargı yok , fiyatı düşmüş sınırlı stok yada süre olan ürünlerde gönül istiyor ki ihtiyacı olan faydalansın ama ben ihtiyacımı göremeden al-satçı bir arkadaşın alıp daha eline bile geçmeden sarı sitede ilana koyması üzüyor gerçekten . İşin yasal olmayan yada ayıp bir yanı yok eyvallah ama dediğim gibi gönül ister ki ihtayaç sahipleri faydalansın .
O ürünü alsat yapabileceklerini saniyolarForumun yarısından fazlası al satçı tek odakları bu şaşırtmıyor beni artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
standart versiyonu 300 dolar yurtdışında umarım iptal yemez ben özel ürünlerin hastasıyım bu ürün cidden bedava chun li mouse bekliyorum ucuza