Neler Yeni

Ajazz AJ159 temuda stoklarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
AHMET ATA
Çok konuşulan maus tekrar stoklarda ancak vergi dahil 1680 tl ye geliyor sizce mantıklı mı almak

Ekler

• Screenshot_20241209_100627_Temu.jpg
    Screenshot_20241209_100627_Temu.jpg
    870.1 KB · Hit: 837

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
Diyarhan
Yanii 2. El gidip apex alsan yada Rampage alsan daha mantıklı.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Emre
2. El apex mantıklı. Sıfır alıncaksa attack shark x3 alınır sonucta hem ucuz hem aynı sensor

Fantastiktürk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
1000TL'ye geliyor bana kredi vs ile ama Ajazz store'nin ucuz girmesini bekleyip oradan 300-400'e apex mi çeksem yoksa bunu mu alsam bilemedim.
Bunu alip 1500'e satip sari siteden apex çeksem nasil olur? Satımır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@freygasm @Recaizade Mahmut Ekrem

Hagu

80+
Alinir mi? Ozellikleri vs? X3 sorunlu dige biliyorum kimse onermiyor bunun 8k dan baska farki ne? Mcu dur sensordur?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Muhammet Kürkçü
Çok konuşulan maus tekrar stoklarda ancak vergi dahil 1680 tl ye geliyor sizce mantıklı mı almak
Bunu alacağınıza sarı sitede kapalı kutu satılan apexlerden almak bence çok daha mantıklı. Hem daha yüksek model alırsınız hemde kargo beklemezsiniz.

1000TL'ye geliyor bana kredi vs ile ama Ajazz store'nin ucuz girmesini bekleyip oradan 300-400'e apex mi çeksem yoksa bunu mu alsam bilemedim.
Bunu alip 1500'e satip sari siteden apex çeksem nasil olur? Satımır mı?

@freygasm @Recaizade Mahmut Ekrem
Bu saatten sonra gireceğini hiç sanmıyorum hocam boşuna beklemeyin bence.

Hagu

80+
Bunu alacağınıza sarı sitede kapalı kutu satılan apexlerden almak bence çok daha mantıklı. Hem daha yüksek model alırsınız hemde kargo beklemezsiniz.
Pro modeli daha iyi degil mi? Apex de ses sorunu falan var deniyor onun disinda ve ekran disinda ayni diye biliyorum.

İkisini ayni fiyata aldiginizi dusunun hangisi alinir?

Fantastiktürk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Pro'nun istasyon 8K destekliyor mu?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Muhammet Kürkçü
Pro modeli daha iyi degil mi? Apex de ses sorunu falan var deniyor onun disinda ve ekran disinda ayni diye biliyorum.

İkisini ayni fiyata aldiginizi dusunun hangisi alinir?
Apex her şekilde iyi hocam. Ses çoğu üründe yok olanlardada tek bir damla wd40 çözüyor olayı. Apexin sensör daha iyi prodan. Kaplaması falanda apexde biraz daha iyi diye biliyorum. İkisi aynı fiyatta olmasa bile apex daha pahalı olsa ben yine apex tercih ederim. Bence ekran önemli detay.

• Beğen
Reaksiyonlar: Hagu
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
AHMET ATA
Apex her şekilde iyi hocam. Ses çoğu üründe yok olanlardada tek bir damla wd40 çözüyor olayı. Apexin sensör daha iyi prodan. Kaplaması falanda apexde biraz daha iyi diye biliyorum. İkisi aynı fiyatta olmasa bile apex daha pahalı olsa ben yine apex tercih ederim. Bence ekran önemli detay.
Hocam bu apex dediğiniz ürünün örnek bi linkini atabilirmisiniz

Bunu alacağınıza gidin sarı siteden apex alın aynı paraya gelir daha iyisini alırsın beklemiş olmazsın

Top Bottom