Neler Yeni

🔥Xbox 9. Nesil gamepad 2.135 Itopya🔥

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Abdullah
pc ıcın en ıyısı xbox
ayrıca o kolu ne zamandır kullanıyorsun fıyat olarak cok ıyı ama performans olarak bılemıyorum kullanmadıgımdan
1 haftadır falan kullanıyorum aslında bayağı memnunum tetik tarafi sadece biraz elime kısa gibi geldi dualsense alıştığım için tetik kısa geldi sadece onun dışında bir sıkıntısı yok benim için

Palo DAYI 👑

80+ Gold

PNSHER

80+ Bronze
Easysmx x20, gamesir t4 pro, 8bitdo ultimate 2C Xbox 9. Nesil hangisi alınır hangisi en donanımlı
8bitdo daha mantıklı. Hem analoglar hem de tetik tuşları hall efect olduğu için bozulma ihtimali neredeyse yok. Xbox kolları çabuk dağılıyor benim 4 ayda analoglar bozuldu.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
PC de kullanacaksanız bunu almayın analoglar çabuk bozuluyor. Benim 4. ayında drift yapmaya başladı şimdi 8bitdo ultimate 2c alıcam.
sende oldu diye ondada olacak diye bişey yok kronik bir sorunda değil bende 5-6 aydır kullanıyorum bende sorun yok

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Ben bitane aldım arkadaşlar
Alev gibi fiyat ben cashbacklerle felan Amazon prime dayde 1950ye almıştım 2 3 ay önce malzeme kalitesi olarak çok hosuma gidiyor fakat arka tarafındaki tırtıklı yer yuzunden eliniz terleyebiliyor arkadaşlar onun dışı çok güzel kol

PNSHER

80+ Bronze
sende oldu diye ondada olacak diye bişey yok kronik bir sorunda değil bende 5-6 aydır kullanıyorum bende sorun yok
Kullanım sıklığına göre arıza verme süresi değişir ama drift problemi kaçınılmaz. İnternette de bu problemi yaşayan çokça insan var araştırabilirsiniz.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Osman
Süper fiyat. Muhtemelen teşhir ürün. Microsoft kaydı mümkün olmayacak. Garanti büyük soru işareti. Yine de ihtiyaç varsa en mantıklı seçeneklerden.

Dambıldor

80+ Silver
Aliexpresten Vader 4 pro veya kendi sitesinden gamesir cyclone 2 pc icin alabileceğiniz en iyi controllerlar drift yapmaz mekanik tuslar.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
Kullanım sıklığına göre arıza verme süresi değişir ama drift problemi kaçınılmaz. İnternette de bu problemi yaşayan çokça insan var araştırabilirsiniz.
Ben Xbox 360 arcade kollarımı neyden baksan 15 sene falan kullandım yani kaçınılmaz diye bir şey yok kardeşim. Bana göre piyasadaki en ergonomik kol bu. Ben kullanıyorum memnunum yanına bide GP recyko 2700 lük şarlı pil 4 tane ve şarj aleti aldım döndürüp döndürüp kullanıyorum 😂

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Aliexpresten Vader 4 pro veya kendi sitesinden gamesir cyclone 2 pc icin alabileceğiniz en iyi controllerlar drift yapmaz mekanik tuslar.
Hocam Dediğiniz modelleri vergi durumundan dolayı alınmıyor aliexpress ten. 8bitdo ultimate 2C kablolu olan model alınıyor ama dongle sonradan almıyor mu acaba.

8bitdo ultimate 2C amazonda var fakat renklerler biraz kötü bunlara siyah veya Mavi kılıf oluyor mu

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Ümit
kapın bence bu fiyata pc icin bundan iyisi yok.

Top Bottom