Ben key dedğim oyunu key sistesinden alman daha iyi olur diyorum (etai)l veya (playstore) gibio siteler key satmıyor hesap satıyorlar
kanki back 4 blood epicde 25 lira boşuna 100 verme steamdeAlıntıyı görüntüle
alınır mı sizce bu şekilde
150 tl eksiğimiz var bu senede oyun alamıyozBüyük yapımlarda indirimler var fena değil tabikide epicte fiyatlar daha ucuz ama steamden almak isteyenler için güzel fiyatlar var.
frostpunk2 epicde 90 lira daha ibdirimli geliyor bide onada bak istersenAlıntıyı görüntüle
alınır mı sizce bu şekilde
peki güvenilir mi? kanki siteBirçok defa alışveriş yaptığım bir sitedir (etail) aldığınız zaman kısa bir sürede kodu verir ve Steam etkinleştirme yerine girersiniz ve oyun kütüphanenize eklenir sıkıntı çıkarmaz
BBirçok defa alışveriş yaptığım bir sitedir (etail) aldığınız zaman kısa bir sürede kodu verir ve Steam etkinleştirme yerine girersiniz ve oyun kütüphanenize eklenir sıkıntı çıkarmaz
Kesinlikle birçok kişi uzun bir süredir alışveriş yapıyor mağdur olan görmedim diyebilirimpeki güvenilir mi? kanki site
Dostum alacaklar arasına ekledim Türkçe desteği olması önemliydi benim için fakat ses paketi 3 dolar sence gerekli miŞöyle geçen seneden beri takip ettiğim güzelinden bir oyun bırakayım o zaman sizlere
Save 20% on Tiny Glade on Steam
Tiny Glade is a small diorama builder where you doodle whimsical castles, cozy cottages & romantic ruins. Explore gridless building chemistry as the game adorns your glades with procedural detail. No management, combat or goals: just kick back and turn forgotten meadows into lovable dioramas.store.steampowered.com
Dostum bu elden ring i herkes öneriyor ama Türkçe desteği yok ya yama vs mi kuruyorsunuzevet öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
40 dk dır elden ring çekmeye çalışıyorum ama yoğunluktan steamin yavaşlık dzeko ile kapışır
ses paketi yapımcıya destek için eklenmiş bir şey gerekli değilDostum alacaklar arasına ekledim Türkçe desteği olması önemliydi benim için fakat ses paketi 3 dolar sence gerekli mi
Dostum bu elden ring i herkes öneriyor ama Türkçe desteği yok ya yama vs mi kuruyorsunuz
Pek diyalog yok oyunda zaten. Hikaye için oynanmaz. Yaması da vardır her yerdeDostum bu elden ring i herkes öneriyor ama Türkçe desteği yok ya yama vs mi kuruyorsunuz
Back 4 blood alacaksan key satan sitelerde daha ucuza bulabiliyorsun.alınır mı sizce bu şekilde
Makine çeviride dlcsiyle birlikte güzel bir yaması vardı.Dostum alacaklar arasına ekledim Türkçe desteği olması önemliydi benim için fakat ses paketi 3 dolar sence gerekli mi
Dostum bu elden ring i herkes öneriyor ama Türkçe desteği yok ya yama vs mi kuruyorsunuz