Neler Yeni

Flört ettiğim kıza yılbaşı hediyesi

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
tamam hocam size saçma gelsin şahsen 200 300 tl nini lafını yapcak adam değilim ben 3 4 5 bin tl lik şey olsa belki diycem ama alt tarafı 200 tl
Hocam parasında bende değilimde bilmiyorum belkide kötü yaşadıklarımdan dolayı böyle bi düşünceye girmiş olabilirim

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Eagle
o yüzden o açılcak ve trip attığımda gönlümü alcak (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam parasında bende değilimde bilmiyorum belkide kötü yaşadıklarımdan dolayı böyle bi düşünceye girmiş olabilirim
hocam kız bana psikilojık olarak çok güzel moral verdi bugun bile bana baya moral verdi kendisi çok zorluk yaşamış yani malesef babası eski kafa liseye geçince notları çok iyi olmasına rağmen açığa aldırmış kendi başına halletmiş ve bana bile moral oluyo sadadsasda

ve bi ricam daha var diğer kombim konuma bakabilirmisiniz aldııklarım güzelmi sizce

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cihan Mert Karagöz
yanında da böyle küçük bişe alabilirsiniz bence hocam

" Satürn güzel halkası ve görünüşü nedeniyle güneş sisteminin mücevheri olarak biliniyormuş. Sen de benim için öylesinn" tarzında bir mektup ile de mükemmel olur yorumlarında gördüm
ben ablama almıştım oldukça güzel bir hediye ama alt tarafında 5 tane led var. açtığın zaman tavana vuruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,929
Üyeler
163,906
Son üye
EmirRose