Neler Yeni

Çözüldü✓ 4070 Super Windforce alınır mı? | Ekran Kartı önerisi

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mrc0
hocam sen bunlara bakma, yok palit dünya markası yok galax yüzyılın modeli yok gain number one. bu saydıkları markaların kartları sitelerde en ucuza satılan modeller çünkü marka değeri yok. mesela laf ettikleri ventus 28den alta zor buluyorsun.
Tamam kardeş sen haklısın. Adam zaten bilgi toplamak, görüş almak için konu açmış. Burada kimse kimseye zorla şunu al diye diretmiyor farkındaysan!

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Göksel Gündüz
Windforce modeli biraz fazla gürültülü çalışıyor görünüyor.

Screenshot_1.png

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
Arda Teksin
Merhaba arkadaşlar,
Benzer konulara baktım ancak sizin bilgilerinizden de yararlanmak istiyorum. Uzun süredir ASUS 1070 Ti kullanıyorum ve sonunda 4070 Super alacak bütçeyi ayarlayabildim. Trendyol'da Gigabyte 4070 Super Windforce modeli bütçeme tam uygun görünüyor. Ancak bazı kaynaklarda Galax markasının daha iyi olduğu söylenmiş. Ne yazık ki önerilen Galax söylenen modeli hiçbir yerde bulunmuyor.

Bütçe : 26000 - 28000 arası

Kredi kartı ile alacağım için 6 ay peşin fiyatına faizsiz trendyol ve sanırım amazon var önerilerinizi oradan yapabilirseniz çok sevinirim.

Sistem özelliklerim:
  • AMD Ryzen 7 5800x3D.
  • G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB (2x16 GB) 3600MHz.
  • MSI MAG B550 Tomahawk AM4 DDR4.
  • 650W PSU.
Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!
Eğer windforce 3 fanlı ise alınır 2 fanlisi kötü.

spacejax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl masarifoglu
Arkadaşlar lütfen hepiniz fikirlerinizi belirtin arasından alabileceğim en mantıklı seçeneği seçelim, bana gerçekten çok yardımınız dokunmuş olur o şekilde çünkü ben tekrar tekrar yeni kart alamayacağım ve bu işten para ekmek paramı kazanıyorum, hepinize tekrar dan çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windforce modeli biraz fazla gürültülü çalışıyor görünüyor.

Alıntıyı görüntüle

evet bu video izledim 2 kere gönül isterki asus tuf alabileyim ama bilmiyorum ayarlayabilir miyim kendimi

Eğer windforce 3 fanlı ise alınır 2 fanlisi kötü.

valla öyle ama :D blender falan kullandığım için yazılımsal olarak nvidia çok daha üstün de kalıyor

arkadaşlar atacağınız linkler, trendyol veya amazon olursa sevinirim çünkü 6 taksit ödemeleri faizsiz oluyor.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CS3T...333&creativeASIN=B0CS3TMCGH&linkCode=asn&th=1 eğer alabilirsem ilk kafam da bu var ama beni zorlayacak kesin alabilir miyim emin olamıyorum ama alternatif seçeneklere ve daha düşük fiyatlara daha iyi seçeneklere tabi ki bakıyorum.

1080p 360hz de takılacağım

Son düzenleme:

Captain Barbossa

80+ Bronze
Sorduğunuz model 3 fanlı yine çoğu 2 fanlı model e göre iyi . Bnde bir zaman öncesine kadar galax 4070 ex super kullanıyordum .Sistemle birlikte sattım.O 3 fanlı iyi modeldi. Galaxın da çoğu markanın da iyi soğutmalı 3 fanlı modelleri var ama tabii ki daha pahalıya. Ucuz 2 fanlılardan yine de uzak durun . Sorduğunuz gigabyte model o fiyata olur . 3 fanlı hiç olmazsa.

Gigabyte ın ve diğer markalrın iyi modelleri de 30 k civarı o zaman ona göre bütçe ayırmak gerekir. Çok düşünürseniz de hiç bir şey almazsınız bu fiyatlara da bulamazsınız yılbaşından sonra.

spacejax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl masarifoglu
Sorduğunuz model 3 fanlı yine çoğu 2 fanlı model e göre iyi . Bnde bir zaman öncesine kadar galax 4070 ex super kullanıyordum .Sistemle birlikte sattım.O 3 fanlı iyi modeldi. Galaxın da çoğu markanın da iyi soğutmalı 3 fanlı modelleri var ama tabii ki daha pahalıya. Ucuz 2 fanlılardan yine de uzak durun . Sorduğunuz gigabyte model o fiyata olur . 3 fanlı hiç olmazsa.

Gigabyte ın ve diğer markalrın iyi modelleri de 30 k civarı o zaman ona göre bütçe ayırmak gerekir. Çok düşünürseniz de hiç bir şey almazsınız bu fiyatlara da bulamazsınız yılbaşından sonra.
hocam zaten ayın 26 kadar vaktim var o zaman çekeceğim windforce alırsam 4454 TL gibi bir aylık ödeme yapacağım asus tuf alırsam da 5144 TL gibi bir ödeme araların da çok uç fiyat farkı gelmiyor buradan bakınca ama bilemiyorum işte kafam çok karışık memleketin hali de belli

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Göksel Gündüz
işte cöp dedikleri kart övdükleri karttan 6 derece daha soğuk calısıyor kime inanak anlamadım. görmesem inanırımda bizzat yanyana kasaları denedim ( arkadasın dükkanda)
palit gain falan zaten alınmaz marka değeri yok
Aynı kartı bu videoda kullanmışlar. Oyunlarda maksimum 71 dereceyi görüyor.

Şöyle de bir gürültü çıkıyor oyunlarda. Bilmiyorum rahatsız eder mi seni.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alperen
26'sı gibi alabileceğim o zamana kadar bilgi topluyorum hocam hem de öğrenmiş oluyorum uzun zamandır araştırmadığım için baya bir şeyler kaçırmışım
Hocam bende o tarihlerde rtx 4070 Super alıcam ne aldıysanız ve ya indirimde gördüğünüz ürün olursa banada söylerseniz sevinirim

spacejax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl masarifoglu
Hocam bende o tarihlerde rtx 4070 Super alıcam ne aldıysanız ve ya indirimde gördüğünüz ürün olursa banada söylerseniz sevinirim
satın aldığım da buradan bilgi geçerim hocam

şuan gördüğüm kadarıyla en uygun fiyat windforce da eğer bütçe dostu bir şeyler bakıyorsanız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alperen
satın aldığım da buradan bilgi geçerim hocam

şuan gördüğüm kadarıyla en uygun fiyat windforce da eğer bütçe dostu bir şeyler bakıyorsanız.
Banada öyle geliyor muhtemelen onu alıcam geçen günlerde MSI gaming x Slim modeli vardı onu satın alicaktim fakat stok bitmiş hepsiburadada vade farksız 6 taksit ile alıcam bende

Top Bottom