Neler Yeni

🔥İndirim EPİCGames sepetim nasıl

TahinPekmez

80+ Silver
10-20 liralık oyunlar dışındakileri hepsini torrentle dost boşuna o kadar para verme o paraya ekipman giyim vs alırsın online oyunlar olsa bişey demiyecem çoğunu oynayıp kenara atacaksın.
korsana hayır. 10 yıl crack kullandım. format atmaktan bıktımm.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Kaan
Hocam cracke karşı değilsen burdakilerin hepsini crack oyna geç zaten epic gamesin crackten pek farkı yok. Paranı baldurs gate 3 ve elden ring gibi daha güzel oyunlara harca. Bilmiyorum baldurs ve elden ring sever misin
Epic düz torrentten daha kötü galiba ya daha yavaş indiriyor çünkü :D

TahinPekmez

80+ Silver

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
epic gamesin crackten pek farkı yok.
Nasıl yok sonuç olarak resmi bir kaynaktan güvenli bir şekilde ediniyorsun ucuz olması crack olduğu anlamına gelmiyor şirketler bu fiyattan koyuyor oyununu

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Görkem çetinkaya

CupOk

80+ Bronze
Nasıl yok sonuç olarak resmi bir kaynaktan güvenli bir şekilde ediniyorsun ucuz olması crack olduğu anlamına gelmiyor şirketler bu fiyattan koyuyor oyununu
Launcher olarak sana korsandan ayrı bir hizmet sunması lazım ki epicte de bu yok. Ne bir başarım ne bir ss paylaşma ne bir inceleme yazma vs hiçbir özelliği yok. Korsanla arasında farkı yok bana göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epic düz torrentten daha kötü galiba ya daha yavaş indiriyor çünkü :D
Rezalet bir launcher ya 2 kere oyun aldım bitirdm pişmanım ama gidip steamden de alıcam aynı oyunları

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Launcher olarak sana korsandan ayrı bir hizmet sunması lazım ki epicte de bu yok. Ne bir başarım ne bir ss paylaşma ne bir inceleme yazma vs hiçbir özelliği yok. Korsanla arasında farkı yok bana göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rezalet bir launcher ya 2 kere oyun aldım bitirdm pişmanım ama gidip steamden de alıcam aynı oyunları
Steam ile kıyaslamak mantıklı değil steam resmen bir sosyal medya uygulaması gibi ve o saydıkların steam'e özel bir durum oyun kütüphanesi olan bir uygulama için gereken her şeyi sunuyor (yasal alım şekli toplu bir ürün kütüphanesi) diğer tüm launcherler yine böyle ea app amazon gog xbox vesaire, arayüzü vesaire çok kötü hak veriyorum bende heroic launcher kullanıyorum daha işlevsel en azından ama korsanla alakası yok yasadışı bir şey yapmıyorsun

CupOk

80+ Bronze
Steam ile kıyaslamak mantıklı değil steam resmen bir sosyal medya uygulaması gibi ve o saydıkların steam'e özel bir durum oyun kütüphanesi olan bir uygulama için gereken her şeyi sunuyor (yasal alım şekli toplu bir ürün kütüphanesi) diğer tüm launcherler yine böyle ea app amazon gog xbox vesaire, arayüzü vesaire çok kötü hak veriyorum bende heroic launcher kullanıyorum daha işlevsel en azından ama korsanla alakası yok yasadışı bir şey yapmıyorsun
korsanda da oynayıp siliyorum epicte de aynısı. Korsanda en azından 3.5k cebimden çıkmamış olur. Hem konu sahibi korsan oynamış zamanında o yüzden korsan önermiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,581
Üyeler
163,848
Son üye
butcher44
Top Bottom