ilk defa kayıt olacağım ikisinden de yararlanabiliyor muyum yoksa sadece kayıt ol tutarından mı faydalanıcam
Zaten yukarıdaki tanimlara göre kayıt ve kyc tanimlamas8na 350 tl ..coin vermesi gerekiyordu vermedi, ikinci dediğini de yaptığında tekrar 350 tl ....coin vermesi gerekiyordu onu da yapmadı.. yani ses var görüntü yok hocam..yapan arkadaşlara hayırlı olsun ama sistem patlamış gibi zannımca
yararlanamıyorsun kardeşim burada ki arkadaşlar da bilgilendirme yapmıyor halen şu an bug gibi bir şey var yapılmıyorilk defa kayıt olacağım ikisinden de yararlanabiliyor muyum yoksa sadece kayıt ol tutarından mı faydalanıcam
Kardeş het yolu denedim ama olmuyor, sistemde sıkıntı var galiba, kimse yapamıyor şuanilk defa kayıt olacağım ikisinden de yararlanabiliyor muyum yoksa sadece kayıt ol tutarından mı faydalanıcam
onu nasıl yaptınBotu kendim çalıştırdım sanırım. Ama yatmayınca 100 tl yi geri çekcem bakiye 0 görünüyor.Botu durdurmak falan mı gerekiyor nerden durduruyoz
hangi coin üzerinde botu çalıştırdıysan oraya git oradan durdurabiliyonBotu kendim çalıştırdım sanırım. Ama yatmayınca 100 tl yi geri çekcem bakiye 0 görünüyor.Botu durdurmak falan mı gerekiyor nerden durduruyoz