Neler Yeni

šŸ”„Ä°ndirim Samsung S21 FE Snapdragon 2. Nesil 15.999 TL

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
Ä°sim
Serdar Totuzbeş
tamam sony sensƶrĆ¼ var zaten ama sony bir tane sensƶr Ć¼retip bırakmadı bu işi sĆ¼rekli gĆ¼ncel sensƶr Ć¼retiyorlar. Honor daki sensƶr Ƨok daha gĆ¼ncel aradaki Ƨıkış zamanı farkından dolayı
Fotoğrafta katılırım ama video olarak S21 FE daha iyi.

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
Ä°sim
Mustafa YĆ¼ksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, MĆ¼zik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
tamam sony sensƶrĆ¼ var zaten ama sony bir tane sensƶr Ć¼retip bırakmadı bu işi sĆ¼rekli gĆ¼ncel sensƶr Ć¼retiyorlar. Honor daki sensƶr Ƨok daha gĆ¼ncel aradaki Ƨıkış zamanı farkından dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben honor kullanmadım bile bilmiyorum nasıl telefon ama kağıt Ć¼stĆ¼ndeki bilgileri aktarıyorum fanboylukla alakam yok
E tamam bende kağıt Ć¼stĆ¼ndeki bilgileri aktarıyorum bana bunun iƧin Samsung fanboyu dedin alakam yok bunla, bende sen aynı şeyi yaptığın iƧin sana Honor fanboyu dedim

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
Ä°sim
Mehmet sunal
E tamam bende kağıt Ć¼stĆ¼ndeki bilgileri aktarıyorum bana bunun iƧin Samsung fanboyu dedin alakam yok bunla, bende sen aynı şeyi yaptığın iƧin sana Honor fanboyu dedim
yok sen orada adam sensƶrĆ¼ belirtmesine rağmen hala megapiksel diyorsun. Ayrıca yorumu okudum işlemci konusunda da yazdım mesajı. Dayanıklılık demişsin evet o konuda haklısın honor herhangi bir sertifika almamış bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta bence s21fe daha mantıklı Ć§Ć¼nkĆ¼ eskide olsa premium bir cihaz kullanmak daha gĆ¼zel hissettiriyor. Oneplus 7t pro kullanıyorum

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
Ä°sim
Mustafa YĆ¼ksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, MĆ¼zik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
yok sen orada adam sensƶrĆ¼ belirtmesine rağmen hala megapiksel diyorsun. Ayrıca yorumu okudum işlemci konusunda da yazdım mesajı. Dayanıklılık demişsin evet o konuda haklısın honor herhangi bir sertifika almamış bu konuda
Kamerası video konusunda daha iyi cihazın Honor 200'den kağıt Ć¼zerinde yazan şey bu arkadaş orada megapiksel ve sensƶr Ć¼zerinden kamerasının tamamen daha iyi olduğunu sƶylĆ¼yor bende megapiksel konusundan alıntı yaparak bunun alakası olmadığını sƶylĆ¼yorum mesajın ilerisinde işlemci konusundaki yaptığın eklemeyi mesajımı gƶnderdikten sonra gƶrdĆ¼m dediğin şey doğru ancak bu daha snapdragon daha kƶtĆ¼ anlamına gelmiyor bu tamamen tercih meselesi sen daha az gĆ¼Ć§ tĆ¼ketsin diye daha dĆ¼ÅŸĆ¼k gĆ¼Ć§ tĆ¼ketimi olan işlemciyi tercih edebilirsin kendi tercihin ama bu o işlemciyi daha iyi yapmıyor eğer sen birisine cihazın daha iyi olduğunu savunuyorsan ƶzelliklerini doğru yazman gerekiyor daha az tĆ¼keten işlemci yazmıyor daha iyi yazıyor iyi kelimesi bu konuda ilk anlam olarak performansa Ƨıkıyor ve evet s21fe'nin işlemcisi daha performanslı ayrıca son olarak telefonda işlemcinin gĆ¼Ć§ tĆ¼ketmesi bataryaya yansır başka hiƧbir etkisi yok ısınma harici ki ısınma sorunu yok batarya konusunda honorun iyi olduğu konusunda hemfikirken işlemci ha 100 gĆ¼Ć§ tĆ¼ketmiş ha 80 ne ƶnemi var ƶnemli olan performans

Darkone22

80+ Bronze
Ben olsam Samsung alirim. Honor almam. Hepsiburada takas seƧeneklerinde Samsung iPhone gibi bĆ¼yĆ¼k markalar Ƨıkıyor. Iyi Dr para veriyorlar. Bu markaları değiştirmek istesen bile degistiremiyorsun

ARDELENO

80+ Bronze
geƧen hafta amazon yıl sonu fırasatları varken bakmıştım realme 10 iƧin kredi kartıma vade farksız 3 taksit oluyordu. bu cihazda olmuyor. sebebini bilen var mı?

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
Ä°sim
Sercan SAYÄ°T
Ä°nsanlar sƶyleyeceğini sƶylemiş zaten. Piyasada S24FE gibi gĆ¼ncel bir model varken S21FE gibi eski bir cihaza para vermek iƧin ağır Samsung fanı olmak lazım.

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
Ä°sim
Serdar Totuzbeş
Ä°nsanlar sƶyleyeceğini sƶylemiş zaten. Piyasada S24FE gibi gĆ¼ncel bir model varken S21FE gibi eski bir cihaza para vermek iƧin ağır Samsung fanı olmak lazım.
Arada 10k fark var, ayrıca gĆ¼ncellik Android iƧin o kasar ƶnemli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu AƧ      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,134
Ɯyeler
166,697
Son Ć¼ye
HappyReis20
Top Bottom