Neler Yeni

AMD RX6650XT Wattman Yeniden :(

Emre Zengin

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Hayır hocam monitör açılıyor mavi ekranda hdmi sinyal yok diyor kapanıyor sonra kasa çalışıyor ama görüntü yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki ramide tek tek denedim hala aynı reis
Ekran kartı ile RAM'leri çıkar. BIOS'u anakart üstünden sıfırla. Sonra 2 parçayı da takıp çalıştırmayı dene tekrardan bakalım.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Pro sürüm driver neden kurdun, iş içinmi kullanıyorsun PC yi oyun oynuyorsan yanlış driver kurmuşun.
Bütün sürümleri denemiştim hocam neredeyse 1 yıldır pro 22de kullanıyordum sıkıntısız yeniden yüklenmiştir 3 gündür yine aynı problemler var

Ekran kartı ile RAM'leri çıkar. BIOS'u anakart üstünden sıfırla. Sonra 2 parçayı da takıp çalıştırmayı dene tekrardan bakalım.
Hocam pili çıkartıp taksam oluyor değilmi kart üzerinde tuş ve yok

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Kadir
Garantisi varsa başka kart versinler bendede 6650 xt var 2 senedir hiç wattman yemedim başka sıkıntıları oldu ama

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Bütün sürümleri denemiştim hocam neredeyse 1 yıldır pro 22de kullanıyordum sıkıntısız yeniden yüklenmiştir 3 gündür yine aynı problemler var

Hocam pili çıkartıp taksam oluyor değilmi kart üzerinde tuş ve yok
Anakart modelin nedir? MSI'ysa JBAT1, Asus'sa CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye tornavidayı değdir. Ondan sonra RAM'leri ve ekran kartını takıp çalıştır bakalım.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Anakart modelin nedir? MSI'ysa JBAT1, Asus'sa CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye tornavidayı değdir. Ondan sonra RAM'leri ve ekran kartını takıp çalıştır bakalım.
Asus hocam bulmaya çalışıyorum o pinleri birde tornavidayı değdirirken güç açık olmasın değilmi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
İyi Akşamlar Öncedende Wattman Yediğim Amd RX6650XT Ekran Kartımı 1 Sene Önce Koruma Prizi + Pro Driver İle 1 Senedir Sorunsuz Kullanmaktaydım Ancak Pcyi Temizlemek İçin Ekran Kartını Söküp Çıkarınca Driver Gitti Yeniden Pro Sürüm İndirdim Ve Sonuç 2 Gündür Oyunun Ortasında Siyah Ekran Pcyi Yeniden Açtığımda İse Silinmiş Driver. Varmı Çözüm Önerisi Olan. Teşekkürler Şimdiden :(
24.9.1 sorun yok deneyebilirsin

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Furkan Enes Kaplan
Ekran kartı sapphire ise 3 farklı biosu var onları denemek belki sorunu çözebilir

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,819
İsim
Selim
İyi Akşamlar Öncedende Wattman Yediğim Amd RX6650XT Ekran Kartımı 1 Sene Önce Koruma Prizi + Pro Driver İle 1 Senedir Sorunsuz Kullanmaktaydım Ancak Pcyi Temizlemek İçin Ekran Kartını Söküp Çıkarınca Driver Gitti Yeniden Pro Sürüm İndirdim Ve Sonuç 2 Gündür Oyunun Ortasında Siyah Ekran Pcyi Yeniden Açtığımda İse Silinmiş Driver. Varmı Çözüm Önerisi Olan. Teşekkürler Şimdiden :(
Ben 2 yıldır yiyorum wattman alıştım artık ekran kartı red devil 6700xt hatta güzel bir şey daha diyeyim sana kendi uygulaması üzerinden oc ya da undervolt yaparsan da wattman yiyeceksin 😁 forumda güzel bir amd fanboy arkadaşımız vardı onun önerisini buraya bırakayım bir faydası olur belki. 👉 AYARLARİ KURCALAMA DANDİK KART ALMA VE GÖRÜNTÜ ALDİGİN İÇİN ŞÜKRET 👌

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Evet. Sistem güçten kesili olsun.
Yaptım hocam ancak hala aynı görüntü gelmiyor

Ben 2 yıldır yiyorum wattman alıştım artık ekran kartı red devil 6700xt hatta güzel bir şey daha diyeyim sana kendi uygulaması üzerinden oc ya da undervolt yaparsan da wattman yiyeceksin 😁 forumda güzel bir amd fanboy arkadaşımız vardı onun önerisini buraya bırakayım bir faydası olur belki. 👉 AYARLARİ KURCALAMA DANDİK KART ALMA VE GÖRÜNTÜ ALDİGİN İÇİN ŞÜKRET 👌
Cidden aldığım güne yazıklar olsun.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
ddu ile kaldır ve wqol olan driver sürümünü yükle bu kartlarda olabiliyor bu sorun bende de 5600xt var arada yapıyor.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,058